Oldal frissítése

BLAUPUNKT GTb 1200 ES

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BLAUPUNKT GTb 1200 ES

A kiváló minőségű BLAUPUNKT GTb 1200 ES autós mélynyomó segítségével a következő szintre emelheted a zenei élményt a kocsidban. A mélynyomó láda váza tökéletesen feldolgozott MDF lapokból készült.  A mélysugárzó frekvenciája 30-500 Hz-es tartományba esik, és 90 dB-es érzékenységet mérhetünk nála.

Legfontosabb jellemzők 

  • passzív autós mélynyomó
  • 30-500 Hz közötti frekvenciatartomány
  • 700 W-os (250 RMS) mélynyomó teljesítmény
  • MDF Hangrendszer
  • 90 dB-es érzékenység

Nagyszerű felszereltség

Az MDF basszus reflex nagyon szép, mély basszust képes biztosítani. A mélysugárzó hangszórójának átmérője 30 cm, amely kiváló akusztikai teljesítményt nyújt. A papírmembrán biztosítja a basszus természetes és megfelelő megszólalását, amellett habos szuszpenzióval is rendelkezik, amely nagy fluktuációk esetén is kiváló stabilitást biztosít. Egyetlen AVS tekercs biztosítja a hangfal állandós terhelhetőségét és energia áramlását. A termék megjelenése tökéletesen illeszkedik az ABS-rácshoz, és az EXP javítja a hangszóróid összesített teljesítményét.

Kód:  PZ960q3
Termékszám:  2003017123461

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20