Oldal frissítése

BLAUPUNKT CR 15WH fehér

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BLAUPUNKT CR 15WH fehér

A Blaupunkt CR15WH rádiós ébresztőórán a Te szemed is garantáltan megakad a nagyméretű és könnyen olvasható 3" átlós kijelzőjének köszönhetően. Modern kialakítása révén bármely helyiségnek nagyszerű és stílusos kiegészítője lehet. A kijelző két fényerő-beállítási módot kínál: "Erős" a megvilágított helyiségekhez, míg a "Mérsékelt" beállítás lehetővé teszi, hogy a képernyő fényerejét a saját igényeid, és mindenekelőtt a környezettől függően szabályozd. A Blaupunkt CR15WH egy beépített FM tunert is tartalmaz, amely memóriájába akár 10 kedvenc rádióállomást is eltárolhatsz.

A BLAUPUNKT CR 15WH rádiós ébresztőóra legfontosabb jellemzői

  • A fényerő beállításának lehetősége két üzemmódban
  • FM rádió 10 előre beállított állomással
  • Kettős ébresztőóra - rádiós vagy hagyományos riasztás
  • Szundi funkció
  • USB csatlakozó a mobil eszközök töltéséhez 

Az ébresztésre két lehetőség is van: ébredhetsz egy rádióállomás vagy a klasszikus ébresztő hangjelzésre is. A riasztást napi ismétléssel is beállíthatod, és lehetőséged van csak hétköznapokon használni azt. Természetesen a Szundi funkció automatikusan kikapcsolja a rádiót egy előre beállított intervallum után. A rádió hátulján található egy praktikus USB csatlakozó is a mobil eszközök töltésére  (5V / 1A). A Blaupunkt CR15WH rádió hátulján találsz egy nyílást a CR2032 típusú elemnek is (nem tartozék), hogy még áramkimaradás esetén se vesszenek el a beállításaid. 

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 22 cm
Magasság 10,2 cm
Mélység 3,7 cm
Tömeg 300 g

Funkciók

Funkció Rádiós ébresztés, Hangjelzéses ébresztés, Kettős ébresztés, Szundi, USB csatlakozó

Időjelző

Időjelző Digitális
Kód:  PZ964f35
Termékszám:  CR15WH

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10