Oldal frissítése

BLAUPUNKT BT 12 KÜLTÉRI

Kiegészítők a termékhez

BLAUPUNKT BT 12 KÜLTÉRI

Kényeztesse magát egy jó zenehallgatással bárhol, bármikor. A tartós és vízálló Bluetooth hangszóró segítségével le tudja játszani a zenéit a telefonjáról vagy tableteről, és élvezheti a 2 x 5 W-os teljesítményét, bárhol is van. Az akkumulátor hosszú üzemideje is örömére lesz, a nagyszerű kapcsolódása mellett.

Legfontosabb jellemzők

  • Külső hangszóró a mobil telefonokhoz, tabletekhez és hasonló eszközökjöz
  • Tartós és vízálló deisgn, amely megfelel az IPX4 szabványnak
  • Bluetooth-kapcsolat, vagy a 3,5 mm-es AUX bemenet (kábel mellékelve)
  • MicroSD / SDHC / SDXC kártyaolvasó (64 GB-ig)
  • MP3 / WMA zenéket tud lejátszani
  • A beépített akkumulátor kapacitása 4000 mAh, akár 7 órás működésel
  • Feltölthető a mini-USB port-on keresztül ( a kábel a csomagban, a teljes feltöltéshez körülbelül 6 óra szükséges)

Hordozható hangszóró, minőségi hanggal

Az eszköz önmagában se tudja tagadni a németekre jellemző alaposságot és egy pár, kiváló minőségű hangszórót rejt magában. Ezek együtt a hatalmas erősítővel kiváló minőségű hangzást kínálnak a megfelelő hangerőben. Már néhány másodperc zenehallgatás után tudni, hogy sokkal jobb zenei élményt ad, mint más, hasonló eszközök.

Kiváló kapcsolat

A gyártó igazán kiváló kapcsolattal szerelte fel a hangszórókat. Azon kívül, hogy összeköthető a kompatibilis eszközökkel Bluetooth használatával, még egy 3,5 mm-es AUX bemenete is van, így memóriakártyáról is tud zenét lejátszani. És ha megunja a saját tárolt dalait, ráhangolódhat bármilyen FM rádióállomásra. Akár 50 előre beállított programozást is tud tárolni. Az éppen elhangzó számokat azonosíthatja a LED képernyőn, amely különböző színben világít, attól függően, hogy mi a kiválasztott zene hangforrása.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Előre beállítható csatornák száma 50 ×

Méret & súly

Szélesség 190 mm
Magasság 75 mm
Mélység 50 mm
Tömeg 0,71 kg
Kód:  PZ959e0b
Termékszám:  BT12OUTDOOR

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20