Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

BLAUPUNKT Brighton 170 BT

4,4 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BLAUPUNKT Brighton 170 BT

Zenével sokkal jobban telnek el a hosszú utak az autózás során. Ha új autórádiót készül vásárolni és a klasszikus CD-t már nem használja, akkor a figyelmébe ajánljuk a Blaupunkt Brighton 170 BT autórádiót. Ez az autórádió minden olyannal el van látva, amelyek szükségesek a kellemes zenei élményhez az utazás során. Beállíthatja rajta a rádiót FM és AM sávokban, és főleg el van látva SD kártya slottal, amellyel elérhetővé válnak a saját audio könyvtárai. USB flash disken kívül egyéb audio eszközöket is csatlakoztathat hozzá, mégpedig az AUX bemenet segítségével. Handsfree-ként is használható. A kezelése egyszerű, ezáltal a a vezetésről sem vonja el a figyelmét.

A Blaupunkt Brighton 170 BT főbb jellemzői

  • MP3 fájlok lejátszása SD kártyáról vagy USB-ről
  • Az autórádió kijelzője tökéletesen olvasható a fehér karaktereknek köszönhetően
  • Rendelkezésre áll USB, SD kártya bemenet és AUX
  • A Blaupunkt autórádió teljesítménye 4 × 40 W
  • FM és AM rádió
  • Bluetooth segítségével csatlakoztatható mobiltelefonhoz

A Blaupunkt autórádió szolid hangteljesítménye

A 4 × 40 W teljesítményének köszönhetően igazi zenegépet csinál az autójából. Ha maximálisra tekeri fel a hangerőt, akkor mindenki hallani fogja majd, hogy közeledik. Csakis Önön múlik, hogy a rádiót választja vagy a saját lejátszási listáját USB-ről vagy SD kártyáról. A Blaupunkt Brighton 170 autórádió biztosan nem hagyja cserben. Ha csak egy kellemes háttérzenét szeretne, illetve ha az a cél, hogy a zene ne zavarja vezetés közben, akkor a zenelejátszást egyszerűen módosíthatja a távirányító vagy a mobiltelefonja segítségével, az utóbbi esetben bluetooth-on keresztül (amennyiben az okostelefonjáról játsza le a zenéket).

 

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül
Csatlakozók USB, AUX / Line IN
Memóriakártya olvasó SD

Felszerelés és funkció

Felszerelés Bluetooth
Tulajdonságok RDS
Támogatott formátumok MP3

Rádió

Tunerek FM

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő 4×40 W

Méretek

Rádió mérete 1 DIN
Szélesség 178 mm
Magasság 50 mm
Mélység 90 mm
Kód:  PZ957q8
Termékszám:  2001017123457
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15