Oldal frissítése

BLAUPUNKT BB 20BT

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BLAUPUNKT BB 20BT

A gyönyörűen kialakított Blaupunkt rádiómagnó a klasszikus és modern technológiákat egyesíti. Játssza le kedvenc CD lemezeit, hallgasson rádiót vagy streameljen zenét a Bluetooth-kapcsolaton keresztül intelligens eszközeiről! A készülék narancssárga háttérvilágítású kijelzővel felszerelt, amely átlátható és ennek köszönhetően Ön mindig tudni fogja, hogy éppen milyen számot hallgat. Biztosan értékelni fogja, hogy tápellátása történhet elektromos hálózathoz csatlakoztatva és elemekkel is, tehát a készülékkel otthonától távol is élvezheti a zenét.

Legfontosabb jellemzők

  • Kompatibilis formátumok - CD / R, CD / RW, CD / MP3
  • LCD kijelző háttérvilágítással
  • Bluetooth - vezeték nélküli kapcsolathoz
  • Tápellátás elektromos hálózathoz csatlakoztatva vagy elemekkel
  • USB csatlakozó - 32 GB memóriáig támogatja az adathordozókat
  • Beépített FM tuner és CD lejátszó

Korlátlan lehetőségek

Az AUX csatlakozóhoz bármilyen audio jelet közvetlenül csatlakoztathat 3,5 mm-es jack dugóval. Az előlapon egy fejhallgató csatlakozót talál, így diszkréten élvezheti kedvenc előadói dalait. A rádiómagnó előnye, hogy közvetlenül lejátszhat rajta MP3 formátumú fájlokat flash drive-okról, amelyeket az USB csatlakozón keresztül csatlakoztathat. Biztosan értékelni fogja a fogantyút, amely megkönnyíti a rádiómagnó szállítását az egyik helyről a másikra.

Műszaki adatok:

Kimeneti teljesítmény: 4 W RMS (2 x 2 W)
Tápellátás: 230 V-os elektromos hálózat vagy 6 × 1,5 V-os C típusú elem (LR14)
Alapvető méretek: 400 x 150 x 200 mm
Tömeg: 2,15 kg

 
Kód:  PZ963f5
Termékszám:  BB20BT

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20