Oldal frissítése

Blackview TAB16 PRO LTE 8GB/256GB gray

75 790 Ft

Blackview TAB16 PRO LTE 8GB/256GB gray

Blackview TAB16 PRO tablet

Blackview TAB16 PRO tablet

Keskeny és könnyű Blackview Tab 16 PRO tablet nagy 11"-es kijelzővel és 7700mAh-s akkumulátorral. A készülék tiszta és hangos hangzást biztosító hangrendszerrel, valamint Wi-Fi vezeték nélküli csatlakozási lehetőséggel rendelkezik. Az említett előnyök azonban csupán töredéke annak, amit a Blackview Tab 16 PRO tablet kínál. Három szemvédelmi üzemmódot is élvezhetsz - egy éjszakai fénymódot, amely melegebb színeket bocsát ki éjszaka a jobb alvás érdekében, egy többrétegű sötét üzemmódot a szem megerőltetésének megelőzésére, valamint egy olvasási üzemmódot, amely az e-könyv olvasókhoz hasonlóan működik.

Blackview TAB16 PRO tablet
Blackview TAB16 PRO tablet

Blackview TAB16 PRO tablet elegáns kivitelben

A készülék vékony kialakítása és könnyű kialakítása pontosan az, amely egy csipetnyi eleganciát kölcsönöz neki. A Blackview TAB16 PRO tablet mindössze 7,45 mm széles és csupán 503 g-ot nyom. Könnyedén magaddal viheted kirándulásokra vagy egy kávézóba, ha kikapcsolódnál!

Blackview TAB16 PRO tablet

11"-es érintőképernyő

Kedvenc tartalmaidat az 1920 × 1200 felbontású, lélegzetelállító színekkel rendelkező 11"-es kijelzőn tekintheted meg. Még a látásod miatt sem kell aggódnod, ugyanis három szemvédő mód közül választhatsz - éjszakai fénymód, amely melegebb színeket bocsát ki éjszaka a jobb alvás érdekében, többrétegű sötét mód a szem megerőltetésének megakadályozására és olvasási mód, amely az elektronikus könyvolvasókhoz hasonlóan működik.

Blackview TAB16 PRO tablet

A Blackview Tab 16 PRO tablet erőteljes audiorendszere

A tisztább és hangosabb hangzásról a Dual-Box hangszórók gondoskodnak. Nem maradsz le a dinamikus magas hangokról, a dübörgő basszusról és a hangeffektusról!

Blackview TAB16 PRO tablet

Blackview Tab 16 PRO tablet nagy kapacitású akkumulátorral

A Blackview Tab 16 PRO tablet 7700 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely készenléti módban 384 órás üzemidőt ígér. Böngéssz az interneten akár 5,5 óráig, telefonálj összesen 32 órán át, vagy hallgass zenét 30 órán keresztül. Ha a tablet lemerül, egyszerűen töltsd fel 18 W-os energiával az USB-C porton keresztül.

Érintőceruza a csomagban

A Blackview tableten sokkal könnyebb lesz a munka. A csomagban egy praktikus érintőceruzát is találsz, amellyel kényelmesen böngészhetsz a készüléken.

Blackview TAB16 PRO tablet

Elülső és hátsó kamera

A Blackview Tab 16 PRO tablet 13 Mpx-es hátlapi kamerájával azonnal megörökíthetsz minden fontos pillanatot. A 8 Mpx-es előlapi kamerával nemcsak néhány szép szelfit készíthetsz, hanem egyszerűen kezdeményezhetsz videóhívásokat is a családoddal vagy a barátaiddal. Emellett az előlapi kamerával feloldhatod a készüléket.

Blackview TAB16 PRO tablet

Blackview Tab 16 PRO nyolcmagos processzorral

A Blackview tablet nyolc magos processzorral van felszerelve, amelynek órajele akár a 2 GHz-et is elérheti. Így a nagy teljesítmény még a grafikailag igényes játékok lejátszása esetén, valamint alacsonyabb energiafelhasználás mellett is biztosított.

Blackview TAB16 PRO tablet

Akár 24 GB RAM

Az alkalmazások zökkenőmentes működéséről és a köztük lévő gyors váltásról a Blackview Tab 16 PRO 8 GB RAM memóriája gondoskodik, amely gyakorlatilag további 16 GB-tal bővíthető. Dolgozz a tableteden akadozás nélkül!

Blackview TAB16 PRO tablet

Nagy memória

256 GB-os ROM-memóriájában kényelmesen tárol minden fájlt, ám ha neked ez nem elég, TF kártya segítségével akár 1 TB-ig bővítheted.

Blackview TAB16 PRO tablet

Blackview Tab 16 PRO Android 14 rendszerrel

A Blackview Tab 16 PRO tableten Android 14 operációs rendszer fut - lebegő ablakok, a képernyőképek gyorsabb és simább animációja késleltetés nélkül, a gyakran használt alkalmazások intelligens előtöltése vagy az alkalmazások adataihoz való jobb hozzáférés - erre mindre képes!

Blackview TAB16 PRO tablet

GPS navigáció

A Blackview Tab 16 PRO tablettel sehol sem fogsz eltévedni! Vidd magaddal utazásaid során, és hagyd, hogy útközben tanácsokkal lásson el. Együttműködik a GPS, BEIDA, GLONASS és GALILEO navigációs rendszerekkel.

Blackview TAB16 PRO tablet

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 10,95 " (27,81 cm)
Felbontás - pixel Full HD 1920 × 1200
Kijelző technológia IPS

Tárhely

RAM mérete 8 GB (8 192 MB)
Tárhely kapacitás 256 GB
Memóriakártya típusa Micro SD
Memóriakártya max. mérete 1 024 GB (1 048 576 MB)

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth
Támogatott mobilhálózatok 4G/LTE, 3G
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C
Érzékelők G-szenzor

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 13 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 8 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2
Maximum videó felbontás 1920 × 1080 (Full HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 1080p (Full HD) 60fps
Kamera funkciói Vaku

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell Unisoc T616
Grafikus chip ARM Mali-G57

Egyéb tulajdonságok

Funkciók OTG, Gyorstöltés

Software

Operációs rendszer Google Android
Operációs rendszer verziója Android 14

Konstrukció és szín

Magasság 256,75 mm (25,68 cm)
Szélesség 167 mm (16,7 cm)
Mélység 7,45 mm (0,75 cm)
Tömeg 503 g (0,5 kg)
Szín Szürke

Csomag tartalma

Csomag tartalma Töltő (adapter kábellel), Tok, Stylus

Márka/modellek

Tablet márka Blackview
Tablet modell Tab 16 Pro

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  IG2121b1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  IG2121b1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20