Oldal frissítése

Blackview TAB LTE G15 Pro

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Blackview TAB LTE G15 Pro

Notebook nélkül is szeretnél képben lenni? Akkor felkeltheti érdeklődésedet a népszerű iGET által gyártott tablet. Ez a konkrét tablet áttekinthető, 10,51" átlójú kijelzőt és Full HD 1920 × 1200 px-es felbontást kínál. Mérete alapján remekül alkalmas íráshoz, filmnézéshez és normál grafikai munkához. Az IPS megjelenítési technológia magas minőségű képet, valamint jó kontrasztot és színvisszaadást garantál. Ennek a modellvariánsnak a szívét Unisoc T606 processzor alkotja. Eme Blackview TAB LTE G15 Pro 8 magos processzorral hivalkodhat, amely 1,6 GHz-es frekvencián üzemel. 8 GB-os rendszermemóriája még a grafikus munkákhoz és a nagyobb rendszerkövetelményű játékokhoz is elegendő. A praktikus Blackview TAB LTE G15 Pro tablet Android 12 rendszeren fut. Nano SIM kártyát is tehetsz bele. A villamos áramot 8280 mAh kapacitású akkuból kapja.

Blackview TAB LTE G15 Pro jelentősebb jellemzői

  • 10,51"-es IPS kijelző
  • 8 GB-os rendszermemória
  • Az igencsak praktikus iGET tablet Android 12 rendszeren fut
  • A hátoldali kamera felbontása: 13 Mpx
  • A szelfi kamera felbontása: 8 Mpx
  • A kamera funkciói: vaku és autofókusz
  • Eme tablet ezekkel a konnektorokkal rendelkezik: USB-C és fejhallgató kimenet (3.5 mm-es jack)
  • Nano SIM kártyát is lehet belehelyezni
  • Az akkumulátor kapacitása 8280 mAh
  • A vezetékes töltés maximum teljesítménye: 18 W
  • A csomagolásnak ezek ugyancsak a részei: töltő (adapter kábellel), töltőkábel, tok és fólia a kijelzőre

A kiváló minőségű iGET tablet csodálatos fotókat készít és a videókat is lejátssza

Az ismert iGET által készített tablet Wi-Fi vagy gyors 4G LTE kapcsolat segítségével csatlakoztatható az internetes hálózathoz. A különféle elektronikákkal nagyszerűen bevált Bluetooth technológián keresztül párosíthatod. Felszereltségéből a GPS vételt sem felejtették ki. Óriási pozitívuma az USB Host vagy OTG támogatás, mely lehetővé teszi egyéb eszközök csatlakoztatását kábelen keresztül. Eme Blackview TAB LTE G15 Pro tablet 13 Mpx-es hátoldali kamerával büszkélkedhet. A szelfi kamera felbontása: 8 Mpx. A rekeszérték arról tudósít, hogy mekkora az a nyílás, ahol az optika beereszti a fényt. A hátlapi kamera rekeszértéke f/2,2, az elülsőé pedig f/2. Videók lejátszásánál biztosan díjazni fogod a Full HD felbontást.

A nagy hírű iGET által készített tablet felszereltsége és csatlakozói

A klasszikus fej-/fülhallgató kimenetnek köszönhetően fej-/fülhallgatón élvezheted a kedvenc zeneszámaidat. A praktikus Blackview TAB LTE G15 Pro tabletet modern és gyors USB-C porttal ugyancsak felszerelték, amely PC-vel való összekötésre és töltésre szolgál. Eme iGET tablet potenciálját az integrált g-szenzor is fokozza.

Kód:  IG2116ax
Termékszám:  IG2116ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05