Oldal frissítése

Blackview TAB GA7 Kids

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Blackview TAB GA7 Kids

Asztali PC vagy notebook nélkül is szeretnél képben lenni? Akkor felkeltheti érdeklődésedet a híres iGET által készített tablet. Ez az adott tablet nagy és áttekinthető, 10,1" átlójú kijelzőt és HD 1280 × 800 pixeles felbontást kínál. Mérete alapján nagyszerűen alkalmas filmnézéshez és normál grafikai munkához. Az IPS technológia kitűnő minőségű képet, valamint jó kontrasztot és színvisszaadást biztosít. Ennek a termékváltozatnak a szívét Rockchip 3326 processzor alkotja. Eme Blackview TAB GA7 Kids 4 magos processzorral dicsekedhet, mely 1,5 GHz-en funkcionál. 3 GB-os rendszermemóriája még az igényesebb feladatokhoz is elég. A rendkívül hasznos Blackview TAB GA7 Kids tablet Android 12 rendszeren fut. A villamos áramot 6000 mAh kapacitású akkumulátorból szerzi.

Blackview TAB GA7 Kids fő paraméterei

  • 10,1"-es IPS kijelző
  • 3 GB-os rendszermemória
  • A praktikus iGET tablet Android 12 rendszeren fut
  • A hátlapi kamera felbontása 5 Mpx
  • Az előlapi kamera felbontása: 2 Mpx
  • Kamerájának funkciói: vaku és autofókusz
  • Eme tablet ezekkel a konnektorokkal bír: USB-C és fejhallgató kimenet (3.5 mm-es jack)
  • Az akku kapacitása 6000 mAh
  • A vezetékes töltés maximális teljesítménye: 10 W
  • A csomagnak ezek is a részei: töltő (adapter kábellel), töltőkábel, tok és fólia a kijelzőre

A kitűnő minőségű iGET tablet csodaszép fotókat készít és a videókat is lejátssza

A jól ismert iGET által készített tablet Wi-Fi segítségével csatlakoztatható az internethez. A különböző elektronikákkal szuperül bevált Bluetooth technológián keresztül párosítható. Óriási előnye az USB Host vagy OTG támogatás, amely lehetővé teszi egyéb berendezések csatlakoztatását kábelen keresztül. Eme Blackview TAB GA7 Kids tablet 5 Mpx felbontású hátlapi kamerával dicsekedhet. Szelfi kamerájának felbontása 2 Mpx. A rekeszérték arról informál, hogy mekkora az a nyílás, ahol az optika beereszti a fényt. A hátsó kamera rekeszértéke f/2, a szelfié pedig f/2,8.

A közismert iGET által gyártott tablet konnektorai és felszereltsége

A standard fej-/fülhallgató kimenetnek köszönhetően külső hangszórón vagy fej-/fülhallgatón hallgathatod a kedvenc zeneszámaidat. A nagyon hasznos Blackview TAB GA7 Kids tabletet gyors USB-C porttal is felszerelték, amely PC-vel való összekötésre és töltésre szolgál. Eme iGET tablet potenciálját a beépített g-szenzor is fokozza.

Kód:  IG2118ax
Termékszám:  IG2118ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05