Oldal frissítése

Blackview GBV6900

4,0 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Blackview GBV6900

A telefon funkciói

164,4 mm

Blackview GBV6900

81,4 mm

Blackview GBV6900

15 mm

Telefon tömege: 290 g

képernyőátló

5,84"

képernyőátló

az operációs rendszer típusa

Android 9

az operációs rendszer típusa

akkumulátor kapacitása

5 580 mAh

akkumulátor-kapacitás

Mikro-Sim

2 × Nano SIM

SIM-kártya típusa

méretek

81,4 × 164,4 × 15 mm

telefon méretei (H × M × M)

belső memória

64 GB

belső memória

kamera típusa

16 + 8 + 0,3 + 0,3 Mpx

kamera

kapcsolat

LTE

a leggyorsabb internet

SD kártya

mikro-SD 32 GB-ig

memóriakártya-nyílás

tömeg

290 g

a telefon tömege

Blackview GBV6900 ellenálló telefon a szakemberek számára

Építkezésen dolgozol, vagy hasonló mértékben fizikailag megterhelő környezetben? Ez esetben biztosan nem egy iPhone mobiltelefonra van szükséged, hanem éppen ellenkezőleg egy olyan készülékre, amely ellenáll a durva használatnak és meg sem kottyan neki még egy hirtelen hőmérséklet-ingadozás sem. A MIL-STD-810G+ katonai szabványnak is megfelelő Blackview GBV6900 mobiltelefon IP69K védelemmel ellenáll a pornak, a víznek, az esőnek és a vízbe merülésnek is 1,5 méter mélységig 2 óra hosszán keresztül.

Négyes hátlapi kamera

Légy részese a kreatív közösségnek és mutasd meg, hogy Te is képes vagy a magával ragadó fotók készítésére. A 16 Mpx-es fő kamera mellett a telefon rendelkezik még egy 8 Mpx-es széles látószögű lencsével, amely gondoskodik a remek panoráma felvételekről. A további két meglehetősen alacsony felbontású érzékelő képes a háttérmosott hatásra vagy a makró felvételek készítésére. Bizonyára örömmel fogadod majd a 16 Mpx-es előlapi Samsung érzékelőt különösen a videohívások alkalmával.

Blackview GBV6900 nagy méretű, 5,84"-es kijelzővel

A készülék mellett maga a kijelző is ellenáll a víznek és a pornak. A képernyő védelméről az ellenálló Corning Gorilla Glass 5 üveg gondoskodik, amely a képminőség vagy a képélesség veszélyeztetése nélkül a hagyományos kijelzőhöz képest fokozottan ellenáll a a sérüléseknek. Az 5,84"-es képátlójával még közvetlen napfényben is jó az olvashatósága. Emellett a Blackview GBV6900 telefonnal rövid idő alatt élvezheted az internetes hírek vagy a népszerű alkalmazások előnyeit is.

Blackview GBV6900: hosszú élettartam egyetlen töltéssel

Az átlagos mobiltelefonok akkumulátorai rövid időn belül visszavonulót fújnak. Ez pedig komoly problémát jelenthet a nagy igényű szabadtéri munkavégzésnél. A Blackview GBV6900 telefon 5580 mAh-s akkumulátorral érkezik, amely aktív használat esetén 2 napig, normál felhasználás esetén pedig 2 hétig is kitart.


Blackview GBV6900

Az adatok megbízható tárolása

A Blackview GBV6900 készüléke magas fokú biztonságot nyújt minden személyes adatodnak. Különleges előlapi kamerájával megbízhatóan ismeri fel az arcodat, amely funkció még éjszaka is működik, csupán 0,1 másodpercet vesz igénybe


Blackview GBV6900

Pontos helymeghatározás

A kettős pozicionálás rendszer, a GPS és Glonass és a több mint 60 műhold kombinációja, ez teszi lehetővé a Blackview GBV6900 helymeghatározását még a GPS nél is pontosabb mértékben, még azokon a területeken is, ahol a rendszer gyengébb jelet fog.


Blackview GBV6900

A Blackview GBV6900 telefon főbb jellemzői

  • Ellenálló telefon IP69K védelemmel
  • Erőteljes Helio P25 processzor
  • 5,84"-es IPS kijelző FHD+ felbontással
  • Az akkumulátor kibírja a 2–3 napos aktív felhasználást
  • Android 9 operációs rendszer felesleges alkalmazások nélkül
  • Az LTE kapcsolat és az NFC technológia támogatása
Kód:  IG1054ax

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15