Oldal frissítése

BLACKSTAR Carry-on FP49T Black

51 590 Ft

BLACKSTAR Carry-on FP49T Black

Ha fontos, hogy minőségi hangszered legyen, amelyet otthonodban, vagy akár egy koncerten is használhatsz, remek megoldás a számodra a hordozható színpadi zongora a jól ismert Blackstar Amplification gyártótól. Előnye, hogy teljes értékű kalapácsmechanikával rendelkezik, 49 mini billentyűvel, valamint nagyszerű a hangzása, és a digitális effektek sem hiányoznak róla. A kiegyensúlyozatlan mechanikájú billentyűzet sokkal könnyebb zongorázást tesz lehetővé, amely különösen hasznos lesz a kezdő zenészek számára. 128 fokos polifóniát kínál és a hangok száma pedig 128 a változatos zenei stílusokhoz. A híres Blackstar Amplification színpadi zongora remek funkciókkal örvendeztet meg, például: akkumulátorról működés, kíséret és metronóm.

Színpadi zongora BLACKSTAR Carry-on FP49T Black ...
Színpadi zongora BLACKSTAR Carry-on FP49T Black ...

A közkedvelt BLACKSTAR Carry-on FP49T Black színpadi zongora leglényegesebb tulajdonságai

  • Az ismert Blackstar Amplification színpadi zongora 128 fokos polifóniával rendelkezik
  • 49 darab mini teljes értékű, kalapácsmechanikás billentyű garantálja a tökéletes hangzást
  • A kiegyensúlyozatlan mechanikának hála könnyebb a kezelése
  • A hangok száma 128 a különböző hangzásokhoz
  • A közkedvelt Blackstar Amplification színpadi zongora kínálatából nem hiányoznak a következő funkciók sem: akkumulátorról működés, kíséret és metronóm
  • Az elismert Blackstar Amplification színpadi zongora pedál bemenet, bluetooth és 3,5 mm Jack csatlakozással is rendelkezik
  • Imádni fogod a beépített hangszórókat, amelyek teljesítménye 4 W
  • A színpadi zongora mellett a csomagban a következőt szállítjuk: pedál Sustain

Biztos, hogy elnyeri a tetszésedet ez a fantasztikus színpadi zongora

A klasszikus zongorán való zongorázáshoz hasonlító érzés a matt a műanyag billentyűknek köszönhetően. A stílusát remekül kiegészíti az elegáns fekete szín.

Színpadi zongora BLACKSTAR Carry-on FP49T Black ...

A színpadi zongora további funkciókkal büszkélkedhet

A színpadi zongorán megtalálhatók a könnyen beállítható, népszerű kíséretek, hogy lehetőség legyen szinte egy egész zenekarral kipróbálni a dalt. A kezdő zenészek a praktikus metronóm segítségével tarthatják a ritmust és a tempót.

Színpadi zongora BLACKSTAR Carry-on FP49T Black ...

Hogyan kell bekábelezni egy színpadi zongorát?

Az ismert Blackstar Amplification színpadi zongora pedál bemenet, bluetooth és 3,5 mm Jack csatlakozással rendelkezik. A színpadi zongora fejhallgatós hallgatást is kínál, így akár éjszaka is játszhatsz anélkül, hogy másokat zavarnál. A Bluetooth vezeték nélküli technológia segítségével egyszerűen csatlakoztathatod a zongorát a népszerű zenei alkalmazásokhoz, így kiemelkedő zenei élményt nyújt. A beépített hangszórók a koncertezéshez nélkülözhetetlenek, teljesítményük 4 W. A zongorán való játék elég puritán, de a zongora mellett a következők is a csomag részét képezik: pedál. A sustain vagy damper pedál rendkívül fontos a zongorázás során, hiszen hosszabb hangot eredményez, még akkor is, ha már nem tartod az ujjaddal a billentyűt. Ha olyan helyen kell zenélned, ahol nem férsz hozzá áramhoz, akkor biztosan kihasználod a lehetőséget, hogy a színpadi zongorát elemekkel is működtetheted. A szükséges elemtípus: integrált elem.

MIDI:

USB

USB MIDI:

USB to Device

Méretek:

126 × 775 × 24 mm (ma x szé x mé)

Súly:

1 kg

Elem/akkumulátor típusa:

integrált

Paraméterek

Fő tulajdonságok

Típus Színpadi zongora
Billentyűk száma 49

MIDI

MIDI USB
USB MIDI USB to Device

Méretek

Szélesség 775 mm
Mélység 24 mm
Magasság 126 mm
Tömeg 1 kg

Billentyűzet

Egyensúly Kiegyensúlyozatlan
Billentyűk mérete Mini
Anyag Műanyag
Felület Matt

Jellemző

Hangok száma 128
Hangszóró teljesítmény 4 W
Pedáltípus Sustain
Funkciók Kíséret, Metronóm
Akkumulátor típusa Integrált
A csomag tartalma Pedál
Szín Fekete
Kód:  BLSAsp02a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CARRY-ON-FP49T-BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05