Oldal frissítése

Black Eye PRO Fish Eye objektív

Black Eye PRO Fish Eye objektív

 Black Eye Fish Eye
 

Black Eye 3. generációs halszemoptika mobiltelefonokhoz

A harmadik generációs Black Eye lencséket úgy tervezték, hogy csíptetős rögzítőrendszerükkel a legtöbb, a piacon kapható okostelefonnal lehessen használni. Fedezze fel a fényképezés új dimenzióját! Készítsen akciófelvételeket közelebbről, mint ezelőtt, és tökéletes selfiet bot nélkül! A Black Eye, ez a finn prémium kategóriás márka kiváló minőségű, többrétegű bevonattal ellátott üveglencsét használ.

 

Legfontosabb jellemzők

  • Akciófelvételek készítése közelről
  • 180 °-os látószög
  • Könnyű kezelhetőség és működés
  • Csíptetős objektív egyedülálló Black Eye designnal
  • Előlapi és hátlapi kamerával is használható

A csomag tartalma:

  • Halszem objektív
  • Lencsevédő
  • Csíptetős rögzítőelem
  • Mikroszálas tok
  • Mikroszálas tisztítókendő

A lencse rögzítése

  1. Távolítsa el a lencsevédőt!
  2. Csatlakoztassa az eszközt telefonja kamerájáhozje az eszközön!
  3. Ellenőrizze, hogy a lencse megfelelően illeszkedik a kamera kijelzőjéhez!
  4. Élvezze a fényképezés és filmkészítés örömét, felfedezzen fel új fényképezési lehetőségeket! 
  5. Ne feledje használni a #blackeyefisheye #blackeyeczsk #blackeyelens hashtageket!

Ne feledje, a legjobb képminőség elérése érdekében mindig tartsa tisztán a lencsét!



Tippek és trükkök

Annak érdekében, hogy a lencse ne porosodjon, és ne kapjon nedvességét, mindig tegye rá a fédőfedelet, és a tokjában tárolja! Felhelyezés előtt a lencsét és a telefont is törölje át a lencsetisztító kendővel! Csak tiszta üveggel lehet jó felvételeket készíteni.
Helyezze az objektívet a kamera lencséjére, és az üvegen át ellenőrizze, hogy pontosan a telefon lencséje fölé sikerült-e tennie! Ha bekapcsolja a kamerát, azt is láthatja, hogy fog kinézni az elkészített kép, vagy a lencse elhelyezkedését is pontosíthatja. Az objektív pontos elhelyezésével találhatja meg a legjobb látómezőt.


Technikai információk

180 °-os látószög. 15 mm-es objektív, amely egy 35 mm-esnek felel meg.
A kiváló minőségű kétrétegű bevonatos üveg lehetővé teszi a természetes színek megörökítését, és megakadályozza a nem kívánt fényvisszaverődést.

Fontos figyelmeztetés: soha ne használjon vakut a Black Eye lencse használatakor, mert a lencse részben kitakarja azt, és ezért nem lesz jó a kép!

Nagyítási arány 0.3x
Felbontás (középen) 300 vonal / mm
Felbontás (él) 250 vonal / mm



Prémium márka Finnországból

A Black Eye, ez az exkluzív finn márka már évek óta jelen van a mobiltelefonok piacán. Alapítói a finn Arto Ekman, fotográfus, valamint a szintén finn Eero Ettala és Fredu Sirviö, profi sportolók. Az volt az alapötletük, hogy minden okostelefon-tulajdonos számára könnyebbé tegyék a fényképek és videofelvételek készítését telefonjukkal. A Black Eye széles skáláját kínálja az univerzális rögzítőrendszerrel ellátott, kiváló minőségű kiegészítő lencséknek, amelyek a legtöbb mobiltelefonnal  használhatók.

 
Kód:  BLAEYE10
Termékszám:  FF002

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10