Oldal frissítése

Black Eye Fish Eye

4,5 2 értékelés

Black Eye Fish Eye

 Black Eye Fish Eye
 

BLACK Eye FISHEYE, 3. generációs halszem lencse, mobiltelefonokhoz

A fekete színű, Black Eye Fisheye 3. generációs halszem lencse a legtöbb piacon lévő okostelefonnal használható. Fedezze fel a fényképezés új dimenzióit! Akciófelvételek és tökéletes szelfik készítése állványzat nélkül, még közelebbről. A Black Eye Lens finn, minőségi márka réteges, felszíni kezeléssel ellátott kiváló  lencséket használ.


Legfontosabb jellemzők

  • Még közelebbről készített akciófelvételek, hiányzó szélek nélkül
  • A látószöge 180°-os
  • Használata és kezelése egyszerű
  • Objektív és csipesz az egyedi Black Eye tervezéssel 
  • Az elülső és a hátulsó kamerával egyaránt használható

A csomag tartalma:

  • Fisheye objektív
  • Lencsesapka
  • Rögzítő 
  • Mikroszálas táska
  • Mikroszálas tisztító kendő

  A lencse telepítése

  1. Távolítsa el a lencsesapkát
  2. Csatlakoztassa a lencsét az eszköze kamerájához
  3. Az eszköze kijelzőjén, a kamera alkalmazáson belül ellenőrizze a lencse megfelelő illeszkedését
  4. Élvezze a fényképek, videók készítését, fedezze fel a felvételek készítésének új lehetőségeit
  5. Ne feledkezzen el a #blackeyefisheye #blackeyeczsk #blackeyelens hashtagek használatáról

Ne feledje, hogy a legjobb képminőség érdekében szükséges a lencsét mindig tisztán tartani.



Tippek és trükkök

Ahhoz hogy a lencséje ne legyen maszatos, vagy poros, mindig a kis táskában szállítsa, felhelyezett lencsesapkával. A lencse felhelyezése előtt mindig tisztítsa meg a mikroszálas tisztítókendővel a lencsét, valamint magát a telefont is. A tiszta üveg egyenlő a ragyogó felvételekkel.

Illessze a lencsét pontosan a kamera közepére, az üvegen át ellenőrizheti, hogy mennyire látszódik a telefon lencséje. Ha bekapcsolja a kamerát, láthatja  hogyan néz ki a felvétel, ha szükséges, még változtathat a lencse helyzetén. A legélesebb képet akkor érheti el, ha az eszközt pontosan a kamera közepére helyezi!


Technikai információk

A látószöge 180°-os. Ez megfelel a 15 mm-es objektív 35 mm-es formátumának.
A kiváló minőségű, kétrétegű bevonattal ellátott üveg lehetővé teszi, hogy rögzítse a természetes színeket, és megakadályozza a nem kívánt fényvisszaverődéseket.

Fontos figyelmeztetés! A Black Eye lencsével készült felvételeknél soha ne használjon villanót, mert a lencse részben eltakarja azt, így a felvételek nem lennének megfelelő minőségűek.

A nagyítás aránya:  0,33x
Felbontás (középen) 200 vonal / mm
Felbontás (a szélén) 150 vonal / mm



  Finnországi minőségi márka

A Black Eye exkluzív finn márka, mely már több éve jelen van a mobiltelefonok számára gyártott lencsék piacán. A márkát Arto Eekman finn fényképész, és a két profi finn sportoló, Eero Eatala és Fredu Sirviö alapították. A legfőbb küldetése, mely napjainkban is érvényes, az, hogy az összes okostelefon tulajdonosa lehetőséget kapjon arra, hogy telefonjával egyszerűbb módon készítsen jobb fényképeket és videókat. A Black Eye márka kiegészítő lencsék széles választékát kínálja, melyek az univerzális rögzítő rendszernek köszönhetően a legtöbb mobiltelefonnal használhatóak.

 
 
Kód:  BLAEYE15
Termékszám:  FE002

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10