Oldal frissítése

COWON Black Box AW2 32GB ezüst

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

COWON Black Box AW2 32GB ezüst

A cég Cowon Systems 1995-ben alakult a dél-koreai fogyasztói elektronikai gyártó és szoftver bővült 2000-ben az ipar hordozható lejátszók, amely most magját képezi az üzleti.
Bárhol Cowon részt a tesztelésben, a győztes.

Ez egyedülálló

Jól mutatja a tettes közlekedési baleset már nem jelent problémát. Ez az első és a hátsó Full HD videokamera az autó a legegyszerűbb eszköz bizonyítania ártatlanságát a közlekedési balesetek utazás közben. Ez a tökéletes megoldás, hiszen elfogadták a pénzt, hogy biztosítsák és az esetleges komplikációk, ami megtörténhet minden vezető.A fekete doboz beépített Wi-Fi modul csatlakoztatásához intelligens készülékek. A Smart Manager iOS és Android, letöltheti bejegyzések anélkül, hogy manuálisan eltávolítani minden kártya. Vannak még speciális beállítások, mint a felvételi felbontás, a teljesítmény vagy a szenzor érzékenységét.

Wide Angle

A széles látószögű, 140 fokos lesz képes lőni mindent fontos, hogy mi fog történni a közelben. Shot érezte sokkal nagyobb területen, mint a többi kamera a hagyományos lencse. Digitális fényképezőgép, ezért ne hagyja ki a kereset az ellenkező irányba. Videók tárolása a belső memória mérete 32 GB 

éles kép

A kamera el van látva egy erős CMOS érzékelő, amely lehetővé teszi a felvétel Full HD. Most akkor nem lesz nehéz olvasni a felvétel rendszám tettes baleset vagy közlekedési jogsértés. Top kép, hanem használni, mint egy figyelemre méltó rekordot az utazások során. A felvételek ezután kiegészíteni képeket a nyaralás. 

további információk

  • Felbontás - 1920 x 1080
  • Felvételek száma - 30 / s
  • Látószög - 140 fok
  • Sensor - CMOS

Paraméterek

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek Wi-Fi
Audio/Video Külső mikrofon, Jack 3,5 mm

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC
Belső memória 0 MB (0 GB)
SD kártya max. méret 32,77 GB

Méretek és tömeg

Tömeg 76 g
Szélesség 10,2 cm
Magasság 3,8 cm
Mélység 3,8 cm

Látószög 140 °
Érzékelő típusa CMOS
Kijelző mérete 2,7 "

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása Full HD (1920×1080)
Videó-hangbeállítás Sztereó

Elemek

Tápellátás típusa Akkumulátor
Kód:  JV662b4
Termékszám:  8809290185389
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15