Oldal frissítése

Björk & Berrie Gentle and Nourishing Cleansing Gel Formula 100 ml

Björk & Berrie Gentle and Nourishing Cleansing Gel Formula 100 ml

Ajándékozd meg bőrödet a tökéletes tisztaság érzésével, melyet a Bjork & Berries Nourishing Cleanser biztosít. A kaolin és a gél egyedülálló kombinációja mélyen tisztítja a bőrt, a kellemetlen feszülés érzése nélkül. Egyszerűen fogalmazva kíméletlen a sminkkel szemben és gyengéd a bőrhöz. A rózsaszín agyag tisztítja a bőrt és összehúzza a pórusokat, míg a béta-glükán megnyugtatja a bőrt és megakadályozza irritáltságát. A Nourishing Cleanser tisztító gél erősebbé teszi és rugalmasabbá teszi a bőrt. Érzékeny bőrtípusúak számára is alkalmas. Gondoskodj bőrödről a Bjork & Berries segítségével.

Miért éppen a Bjork & Berries Nourishing Cleanser tisztítógél?

  • A Tápláló tisztító gél alaposan megtisztítja a bőrt, de nem irritálja
  • A rózsaszín agyag tisztítja a bőrt és összehúzza a pórusokat
  • A béta-glükán megnyugtatja a bőrt és védi az irritációtól
  • A Bjork & A Berries Nourishing Cleanser érzékeny bőrre is alkalmas
  • A gél erősíti a bőrt és helyreállítja vitalitását

Összetevők:
Aqua (Water)*, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract**, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate*, Glycerin*, Decyl Glucoside*, Avena Sativa (Oat) Kernel Flour**, Carbomer, Polysorbate 20*, Propanediol*, Kaolin, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract**, Dehydroacetic Acid, Sodium Hydroxide, Propylene Carbonate, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Pvp, Sodium Benzoate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate*, Sorbic Acid, Parfum*, Linalool*, Citronellol*.
*növényi eredetű összetevők ** tanúsított organikus összetevők

Felhasználás:
Finoman masszírozd a gélt a nedves bőrbe. Fordíts különös figyelmet a problémás területekre (pl. t-zóna). Öblítsd le langyos vízzel.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Termék típusa

Termék típusa Gél

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Specifikáció

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Kevert
Kód:  KSPL738
Termékszám:  7350032101064

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10