Oldal frissítése

BITFENIX Phenom M fekete

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BITFENIX Phenom M fekete

A BITFENIX Phenom M újszerű kivitelezéssel, tágas belső térrel és potenciális hűtéssel rendelkezik a high-end rendszerek számára. A mini ITX és micro ATX formátumú alaplapokhoz tervezték és fejleszthetők képességei egy nagy teljesítményű multimédiás géphez. Ha feláldozza a rekeszt a merevlemezeknek, akár 320 mm nagyságú grafikus kártyát is belehelyezhet. Ez azt jelenti, hogy támogatja a nagy teljesítményű játék modelleket, így a lelkes játékosok biztosan meg lesznek elégedve.

A merevlemezek telepítéséhez pozíciók vannak előkészítve, amelyek képesek befogadni akár öt szabványos méretű lemezt és további 6SSD lemezt. A szabványos méretek pozíciói használhatók az SSD-re is. A számítógép ház minőségi hűtését szellőzőnyílások garantálják egy pár 120 mm-es ventilátorral. Ezt ki lehet egészíteni az elülső pozíciójában akár 230 mm-es ventilátorral és legfeljebb további két 120 mm-essel.

Az elülső panel jobb oldalán két gyors USB 3.0 port található, valamint két audio csatlakozó a mikrofon és az AUX csatlakoztatására. A számítógép házat tápegység nélkül szállítjuk és bele lehet rakni olyan teljesítményű ATX tápegységet, amely megfelel az Ön számítógépe fogyasztásának.

Paraméterek

Használat és méret

Méret Mini ITX

Szín

Szín Fekete

Belső elrendezés

Alaplap formátum mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX)
Belső 3,5"-es slotok száma
Kiegészítő felszerelés SSD támogatás (2.5")

Külső szerkezet

Elülső panel elhelyezkedése Oldalt
Elülső panel csatlakozói USB 3.2 Gen 1, Mikrofon
Oldalfalak Nem átlátszó

Tápegység

Tápegység Tápegység nélkül

Hűtőrendszer

Ventilátorhelyek száma

Anyag

Szekrény anyaga Acél

Méret

Szélesség 250 mm (25 cm)
Magasság 330 mm (33 cm)
Mélység 374 mm (37,4 cm)
Kód:  BF009y2b
Termékszám:  BFC-PHM-300-KKXKK-RP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05