Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Bissell CrossWave Pet Pro 2225N

4,5 39 értékelés
94 390 Ft

Bissell CrossWave Pet Pro 2225N



CROSSWAVE PET PRO 3-az-1-ben

A Bissell CrossWave Pet Pro egy forradalmian új, többcélú tisztítókészülék, amely nemcsak a háziállat tulajdonosok számára készült. Egy lépésben PORSZÍVÓZIK, FELMOS és TÖRLI SZÁRAZRA a padlót a háztartásban. A multifunkciós forgó kefe 3000 fordulatszám/perc sebességgel forog. 

A "Bissell Multi-Surface Pet Formula with Febreze 2550" speciális formulája makulátlan állapotban hagyja a kemény padlót, emellett elnyeli a háziállatok okozta kellemetlen szagot. A padló ezáltal tiszta és kellemesen illatos lesz. 

A Bissell CrossWave Pet Pro erőteljes 560W-os motorral rendelkezik, amely gondoskodik a legkisebb részecskék tisztításáról is. A két edényes rendszer (tiszta és piszkos víz) az erős motorral együtt biztosítja, hogy mindig csak a tiszta vizet használja a takarítás során. A piszkos víztartály elválasztja a szilárd szennyeződéseket a piszkos víztől. A tisztítóállomás segít a teljes készülék tisztításában, neked csak arról kell gondoskodnod, hogy tiszta vizet öntesz a készülék tartályába és bekapcsolod azt. A készülék karbantartása tehát nagyon egyszerű és gyors.



Multifunkcionális

Hagyj ki egy lépést a Bissell CrossWave Pet Pro használata során. Nincs szükség a porszívózásra (vagy a sepregetésre), majd a padló felmosásra. A multifunkciós porszívó egyszerre szívja fel a szennyeződéseket és mossa fel a padlót, így értékes időt takaríthatsz meg általa.

Többcélú eltávolítható
forgókefe

A többcélú cserélhető forgókefe 3000 fordulatszám/perc sebességgel tisztítja meg a padlót és a szőnyegeket. Az erőteljes, 560 W-os motorral együtt az állati szőrszálakkal és egyéb szennyeződésekkel kompromisszum nélkül birkózik meg.

A szilárd
szennyezések kiszűrése

A szennyvíztartály elválasztja a szilárd szennyeződéseket a piszkos víztől. A tartályban lévő szűrő nem csak az állati szőrzetet és az emberi szőrszálakat fogja be, hanem más szilárd szennyeződéseket is.

Kéttartályos rendszer

Felejtsd el a piszkos vízzel való felmosást. A Bissell CrossWave Pet Pro rendszer kéttartályos rendszere külön tartja a tiszta és a piszkos víz tartályát. Így biztos lehetsz benne, hogy mindig tiszta vízzel takarítasz.

Többcélú
felületi tisztítás

A CrossWave biztonságos a csempe, a lezárt fapadló, a szőnyeg, a laminált padló, a linóleum, a szőnyeg, a préselt fapadló stb. tisztítására.

Digitális működésjelző fény

A készülék fogantyúján található Smart-Touch vezérlők megkönnyítik a kemény padlók és a szőnyegek tisztításának üzemmódja közötti váltást. Ezáltal szabályozzák ugyanis a vízmennyiséget, amelyet az eszköz biztosít az eredményes tisztítási teljesítmény érdekében.

Könnyű tisztítás
és karbantartás

A tisztítóállomás könnyed tisztítást és karbantartást nyújt. Egyszerűen tisztíthatod meg a forgókefét és a készülék belsejét. Ezután csak annyi a dolgod, hogy hagyod a kefét és a készüléket alaposan megszáradni.

Multi-Surface Pet

A Bissell Multi-Surface Pet tisztítószer kifejezetten a Bissell CrossWave Pet Pro számára készült. Alkalmas keményfa padló, szőnyeg és csempe tisztítására. Elnyeli a kellemetlen szagokat és tiszta, kellemes illatú padlót hagy maga után.


Kiegészítő tartozékok:


Multi-Surface Pet 

Tisztító formula

  • Tisztító formula különböző felületekhez
  • Nem hagy nyomot
  • Semlegesíti a szagokat

Bissell
CrossWave 1866F szűrő

  • Motorszűrő

Bissell
CrossWave 1868F forgókefe

  • Kefe a különböző felületekhez


Multi-Surface

Tisztító formula

  • Tisztító formula különböző felületekhez
  • Nem hagy nyomot

Műszaki információk:

  • Motor teljesítmény: 560W
  • Szívóteljesítmény: 32aW
  • Súly: 5 kg
  • Zajszint: 80dB
  • A tiszta víztartály térfogata: 0,82 liter
  • A szennyvíztartály térfogata: 0,62 liter
  • Kábelhossz: 7,6 méter
  • Forgókefe sebesség: 3000 fordulatszám/perc
  • Csuklós fej: Igen - 60 ° -os szögben
  • Alkalmazási terület: kemény padlók és szőnyegek

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Felszívás, Törlés, Nedves tisztítás, Száraz tisztítás

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken
Tulajdonságok Puhított kerekek

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló

Tápellátás

Tápellátás típusa Vezetékes

Porszívó típus

Porszívó típus Álló, Kézi, 3 az 1-ben, Többfunkciós

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Tápkábel
Kefék Forgó

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 80 dB

Tartály

Űrtartalom 0,62 l

Méret & súly

Szélesség 30 cm
Magasság 116,8 cm
Mélység 23 cm
Tömeg 5 kg

Szín

Szín Fekete, Kék, Ezüst
Kód:  BIS2225N
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  11120245165
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15