Oldal frissítése

Birzman zaco Maha MTB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Birzman zaco Maha MTB

Mi bemutatjuk prémium láb szivattyú Birzman amely kiemelkedik teste polírozott alumínium és számos gyártási megoldásokat, amelyek megkönnyítik a használatát. A speciális kialakítás tökéletes megemelve kerékpár. Azt teszi, hogy nagyon gyorsan növeli a kabát nagyobb térfogatú.

Legfontosabb jellemzők

  • Az elegáns megjelenés, polírozott alumínium
  • fa nyéllel
  • simaság
  • Ergonomikus 5 ° dőlés a test
  • CAD rendszer szabályozására légáram
  • One átfogó nyomtáv
  • Max. nyomás 120 psi / 8,3 bar

Praktikus és kényelmes kialakítás

Az első dolog, amit észre ezt inflator mellett külseje, 5 ° -os dőlés a felhasználónak. Ez teszi annak használatát kényelmesebbé és természetes, hogy a geometria a humán szervezetben. A nagyobb kényelem hozzájárul nagy lakkozott nyél és kényelmesen elhelyezni nyomtáv. Alumínium váz majd kelléket szivattyú biztosítja a stabilitást és tartósságot.

Tökéletesen adatfeldolgozásra

Kitűnő műszaki feldolgozás is a design a dugattyú. Amely létrehoz egy nyomás 120 psi, és egy nagyon sima működését.A szivattyú fel van szerelve egy rendszer szabályozza légáramlás CAD. Drain dugattyús rendszer, amely szabályozza a levegő nyomása és könnyedén csatlakoztatható a csatlakozó Snap-It, amely lehetővé teszi a gyors és egyszerű kapcsolatot a mellbimbó.

Kód:  SPT18017
Termékszám:  4714247515376
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05