Oldal frissítése

Birzman Velocity RG Silver

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Birzman Velocity RG Silver

Ez a prémium minőségű szivattyú Velocity RG Silver nanométer származó Birzman lesz a társa expedíciók alatt keresett egy országúti kerékpár. Gyors és egyszerű szivattyúzás garantált, köszönhetően a visszahúzható szivattyú. Hladký chod písku je vyveden tak, aby odolal tlaku až 160 psi. Csatlakozó kompozit és alumínium anyagok Snap-összeegyeztethető Schrader és Presta, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy gyorsan és könnyen csatlakozhat a mellbimbó.

Termék minimalista méretei és kis súlya kihozott egy egyszerű és tiszta design. A szivattyú így elfér a legkisebb zsebek a kerék.Lehet választani több színben tetszés szerint. 

legfontosabb jellemzői

  • Ez a szivattyú nanométeres mindig kéznél van
  • Festett minimalista méretek
  • A dugattyú ellenáll nyomás 160 psi
  • Kompatibilis csatlakozó Snap-it
  • Alkalmas kerékpár út
  • Szín: Ezüst
Kód:  SPT18029
Termékszám:  4714247515864

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10