Oldal frissítése

BIOTHERM Purefect Skin Hydrating Gel

4,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BIOTHERM Purefect Skin Hydrating Gel

A BIOTHERM PUREFECT SKIN hidratáló gél kifejezetten a zsíros bőr igényeit szem előtt tartva kifejlesztett, alaposan hidratáló gél. Ez a különleges, a mélyebb rétegekbe is beszívódó gél a frissesség érzését biztosítja, s 8 órahosszán át megakadályozza a bőr kifényesedését. Kicsinyíti a kitágult pórusokat, kisimítja a bőrt, eltünteti a kezdődő öregedés jeleit, elfedi  az apró tökéletlenségeket. Antibakteriális hatásának köszönhetően megadja a bőrnek a szükséges védelmet a negatív külső hatások ellen.
Hatóanyagai:
A BIOTHERM PUREFECT SKIN legfontosabb összetevője az úgynevezett "termálplanktonnal" kombinált Aquatoril. Ez az összetevő akadályozza meg a faggyú meggyűlését a pórusokban. További összetevő az L.digitata cinkkel dúsított kivonata, amely antibakteriális hatásának köszönhetően hatékonyan pusztítja el a bőrtökéletlenségekért döntően felelős baktériumokat. Az L.digitata és a cink mellett a termékek fő hatóanyagai közé tartozik a jó nedvszívó képességért felelős perlit.
Alkalmazás:
Minden nap reggel és este alkalmazzuk, előtte alaposan megtisztítva arcunkat, a gélt finoman bemasszírozva.
Hatás:
A BIOTHERM PUREFECT SKIN használatával bőrünk megőrzi firssességét és mattságát, az alapos hidratálás pedig az egészsége megőrzésében segít. 


Termékjellemzők:
Zsíros bőrre alkalmas.Tartalom: 50 ml

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Specifikáció

Bőrtípus Atópiás és ekcémás, Zsíros, Kevert

Hatás

Hatás Hidratáló

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Típus

Termék típus Gél
Kód:  KSPL0871
Termékszám:  3605540786994

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20