Oldal frissítése

BIOTHERM Aquasource Total Eye Revitalizer 15 ml

4,7 3 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
13 990 Ft

BIOTHERM Aquasource Total Eye Revitalizer 15 ml

 
 

A gyengéden simogató összetevőkből álló, lágy konzisztenciájú BIOTHERM Aquasource szemkörnyékápoló egyszerűen alkalmazható és könnyen felszívódik. Gyorsan hidratálja, feszteleníti, hűsíti és revitalizálja a bőrt, megőrzi annak egyensúlyát, csökkenti a szemtájéki duzzanatokat, szarkalábakat. A tápláló, ápoló, frissítő és természetes rugalmasságot visszaadó emulzió minden bőrtípusra ajánlott. Kényezteti a szem környékét, egészséges kisugárzást kölcsönöz az arcnak.

Az Aquasource revitalizáló krém koffeint, B-vitamint és sakuralevél-kivonatot tartalmaz. Ezek az összetevők tartósan hidratálják, táplálják és védik a bőrt, segítenek kisimítani a szem környéki ráncokat. A termék tökéletesen megtisztítja a bőrt, selymesen puha és fiatalos megjelenést kölcsönözve neki. Közvetlenül a felvitele után hihetetlen mértékű hűsítő hatást (-2 °C) fejt ki a bőrre. Szemkörnyékápolás luxuskivitelben: viszlát ráncok, viszlát szarkalábak!

Hatóanyagok:

  • koffein - fokozza a bőr vérbőségét, gyógyír a karikás szemre, szarkalábra
  • B3-vitamin – táplálja és feszesíti a bőrt
  • sakura kivonat – puhítja, hidratálja a bőrt, visszaadja az energiáját, rugalmasságát

Javallat:
minden bőrtípusra

Alkalmazás:
Reggel vagy este vigyük fel és finoman masszírozzuk be a tiszta arcbőrbe. Szükség esetén reggel és este is alkalmazható.
Kiszerelés:
15 ml

 
 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Krém típusa

Típus Emulzió

Hatás

Hatás Hidratáló, Regeneráló, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen

Használat

Használat Nőknek
Kód:  KSPL1709
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614270129681

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10