Oldal frissítése

BIOTHERM Aquasource Cream-Gel 48 órás, normál és problémás bőrre, 50 ml

18 590 Ft

BIOTHERM Aquasource Cream-Gel 48 órás, normál és problémás bőrre, 50 ml

Az Aquasource bőrhidratáló gél kíméletes összetételének és rendkívül finom állagának köszönhetően könnyedén felhelyezhető az arcra, és gyorsan felszívódik. A gyors hidratáció több bőrrétegben fejti ki a hatását, és fenntartja a bőr hidratáltságát akár 48 órán keresztül is. A gélt normál és problémás bőrre terveztük, amely táplálja, gondozza, felfrissíti azt, valamint visszaadja természetes feszességét. Maradj fiatal bőröd megfelelő hidratációjával!

Az innovatív Aquasource krém tiszta, termikus planktonokat és mannózt tartalmaz. Ezek az alapanyagok hosszantartó hidratációt biztosítanak, kisimítják a ráncokat, megerősítik a bőrt és védelmi mechanizmusait. A termék megtisztítja a bőrt, és fiatalos megjelenést kölcsönöz neki. Kényeztesd és tedd kellemesen puhává és gyönyörűvé bőrödet ezzel a hidratáló géllel!

Hatóanyagai:

  • Tiszta termikus plankton és mannóz - biztosítja a bőr mély és hosszantartó hidratálást.

Bőrtípus:
Normál és problémás bőrre.

Alkalmazás:
Használd minden reggel vagy este. Finoman masszírozd bele a bőrbe. Szükség esetén reggel és este is használható.
Űrtartalom:
50 ml-es

Összetevők:

Aqua, Dimethicone, Glycerin, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Alcohol Denat, Butyrospermum Parki Butter, Ammonium Polyacryldimethyltauramide, Mannose, PEG / PPG / Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Ceramide 3, Zinc Gluconate, Glyceryl Stearate, Dimethicone / Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethiconol, Sodium Hydroxide, Serine, 2-Oleamido-1,3-Octodecanediol, Cholesterol, Disodium EDTA, Hydroxypalmitoul Sphinganine, Caprylyl Glycol, Vitreoscilla Ferment, Citrulline, Menthoxypropandiol, Polyperfluoromethylisopropyl Ether, Acrylates / Steareth-20 Mehacrylate Copolymer, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol, Cl 19140, Cl 42090, Linalool, Geraniol, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citral, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Parfum, (F.IL C171913 / 2).

Paraméterek

Típus

Termék típus Gél

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Hidratáló

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Kevert

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali
Kód:  KSPL1711
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614270366215

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20