Oldal frissítése

BIOTEN Skin Moisture Scrub Cream Honey and Apricot 150 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BIOTEN Skin Moisture Scrub Cream Honey and Apricot 150 ml

Ha a szokásos termékekkel történő tisztítás nem tesz túl jót a bőrödnek, akkor próbáld ki a BIOTEN Skin Moisture peelinget. Normál és kombinált bőrre fejlesztették ki. Összetétele 94%-ban természetes, továbbá mézzel és finomra őrölt barackmaggal dúsított, amely lehetővé teszi a bőr masszírozását és az elhalt bőrsejtek leradírozását. A hidratáló komplex segít fenntartani a kellő nedvességtartalmat a bőrben, a probiotikumok pedig megtartják a bőr mikrobiomjának egyensúlyát. A BIOTEN Skin Moisture Scrub Cream segítségével a bőrtisztítás gyerekjáték lesz. 

A BIOTEN Skin Moisture Scrub Cream Honey and Apricot (150 ml) legfontosabb jellemzői

  • BIOTEN peeling a bőr alapos tisztításához
  • Az összetétel 94%-ban természetes eredetű
  • Hidratáló komplexszel, mézzel és probiotikumokkal dúsított összetétel
  • A sárgabarackmag szemcsék ledörzsölik az elhalt bőrrészecskéket
  • Gyengéd és finom tisztítás
  • Vegán

Alkalmazás:
Hetente 1-2 alkalommal vidd fel a tiszta arcra, és gyengéden masszírozd be, kerülve a szem környékét. Alaposan öblítsd le. Ezután kezeld a bőrt tonikkal és hidratáló krémmel.

Összetétel:
Aqua, Olea europaea fruit oil, Glycerin, Glyceryl stearate, Cetearyl alcohol, Dimethicone, Prunus armeniaca seed powder, Sodium hyaluronate, Allantoin, Alpha-glucan oligosaccharide, Ascorbic acid, Ascorbyl palmitate, Carbomer, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Cetyl palmitate, Citric acid, Fructose, Glucose, Glyceryl laurate, Maltose, Mel, Parfum, PEG-8, Pentylene glycol, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Sodium lactate, Sodium PCA, Sorbitan isostearate, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Tocopheryl acetate, Trehalose, Urea, Phenoxyethanol.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Ajánlott

Ajánlott Arcra

Hámlasztás típusa

Hámlasztás típusa Mechanikai

Használat

Használat Nőknek
Kód:  KSPL2860
Termékszám:  5201314114833
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10