Oldal frissítése

BIOTEN Skin Moisture Micellar Water Dry and Sensitive Skin 400 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BIOTEN Skin Moisture Micellar Water Dry and Sensitive Skin 400 ml

Ha érzékeny börtől szenvedsz, amely a sminklemosást és a tisztítást nem viseli jól, akkor próbáld kia BIOTEN Skin Moisture micellás vizet. Normál és kombinált bőrre fejlesztették ki. Összetétele 96%-ban természetes eredetű, sáfrány-kivonattal dúsított, amely nyugtató és erősítő tulajdonságairól ismert. A hidratáló komplex segít fenntartani a kellő nedvességtartalmat a bőrben, a probiotikumok pedig a bőr mikrobiomjának egyensúlyáért felelnek. A BIOTEN Skin Moisture Water segítségével gyerekjáték lesz a sminkeltávolítás.

A BIOTEN Skin Moisture Water Dry and Sensitive Skin (400 ml) főbb tulajdonságai

  • BIOTEN micellás víz érzékeny és száraz bőrre
  • Az összetétel 96%-ban természetes eredetű
  • Hidratáló komplexummal, sáfrány kivonattal és probiotikumokkal dúsított összetétel
  • A Skin Moisture krém hidratálja és nyugtatja a bőrt
  • Könnyű sminkeltávolítás és bőrtisztítás
  • Vegán

Alkalmazás: 
Vattapamaccsal vidd fel az arcra, a szemre és az ajkakra. Az allergiás reakciók kockázatának minimalizálása érdekében fejlesztették ki.

Összetétel: 
Aqua, Glycereth-7 caprylate/caprate, Glycerin, Crocus sativus flower extract, Sodium hyaluronate, Allantoin, Allantoin panthenol, Almond oil, Glycereth-8 esters, Alpha-glucan oligosaccharide, Betaine, Caramel, Cetrimonium bromide, Citric acid, Copper gluconate, Disodium EDTA, Fructose, Glucose, Magnesium aspartate, Maltose, Parfum, PEG-40 hydrogenated castor oil, Pentylene glycol, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Sodium lactate, Sodium PCA, Tocopheryl acetate, Trehalose, Urea, Zinc gluconate, Phenoxyethanol, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Linalool.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  KSPL2863
Termékszám:  5201314114949
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20