Oldal frissítése

BIOTEN Multicollagen Serum 30 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BIOTEN Multicollagen Serum 30 ml

A BIOTEN Multicollagen bőrszérum helyreállítja a bőr fiatalos rugalmasságát és csökkenti a finom ráncokat. A kollagén és hialuronsav különféle formáival dúsított összetételének köszönhetően regenerálja az érett bőr rugalmasságát és segít még a mély ráncok eltűntetésében is. Ez a bőrszérum növeli a bőr rugalmasságát, mélyen hidratálja, táplálja és ragyogóvá teszi az arcbőrt. Minden bőrtípusra alkalmas. Klinikailag bizonyított eredmények, amelyek már 6 napos használat után láthatóvá válnak. Élvezd a fiatal, ellenálló és ragyogó bőrt a BIOTEN Multicollagen Serum szérummal.

A BIOTEN Multicollagen Serum (30 ml) fő tulajdonságai

  • BIOTEN Multicollagen szérum minden bőrtípusra
  • Kollagénnel és hialuronsavval dúsított készítmény
  • Mélyen hidratálja, táplálja és ragyogóvá teszi az arcbőrt
  • Az eredmények már 6 nap után láthatók
  • A BIOTEN Multicollagen 97%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz

Alkalmazás:
Minden reggel és este 3-4 cseppet vigyél fel az arc, a nyak és a dekoltázs alaposan megtisztított bőrére, majd körkörös mozdulatokkal finoman masszírozd be. A hatás maximalizálása érdekében a szérumot a krémek előtt alkalmazd. Kerüld a szem körüli területeket.

Hatóanyagok:
1. COLLAGEN RESTORER: Díjnyertes, erős ránctalanító peptid, amely legmélyebb rétegeiben serkenti a bőr megújulásához szükséges alapvető elemek képződését: I., III. és IV. típusú kollagén és a bőr saját hialuronsavja.
2. Aktív természetes kollagén, amelyet tengeri algákból kíméletes extrakcióval nyernek, ez segít helyreállítani a bőr kollagénellátását. 3. Kis molekulatömegű hialuronsav, amely behatol a bőr legmélyebb rétegeibe, és ott segít csökkenteni a mélyebb ráncokat.
4. OF 10 és védelem az infravörös (IR) és a látható fény (VL) ellen, amelyek a bőr gyorsabb öregedését okozhatják.

Összetétel: 
Aqua, Glycerin, Sodium hyaluronate, Algin, Ascorbic acid, Ascorbyl palmitate, Betaine, Caprylic/capric triglyceride, Caprylyl glycol, Citric acid, Diethylhexyl syringylidenemalonate, Disodium EDTA, Disodium phosphate, Glyceryl laurate, Glyceryl polyacrylate, Glycogen, Hydrolyzed elastin, Hydroxypropyl cyclodextrin, Lysolecithin, Palmitoyl tripeptide-38, Parfum, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-8, Pentylene glycol, Potassium phosphate, PPG-26-buteth-26, Prunus amygdalus dulcis oil, Pullulan, Sclerotium gum, Serine, Sodium hydroxide, Sodium succinate, Soluble collagen, Sorbitan sesquioleate, Tocopherol, Trehalose, Urea, Xanthan gum, Phenoxyethanol, Sorbic acid, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Linalool.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érett, Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali
Kód:  KSPL2871
Termékszám:  5201314119678
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10