Oldal frissítése

BioShock Infinite Season Pass

5 1 értékelés
5 590 Ft

BioShock Infinite Season Pass

Szerezd meg a kritikusok és a díjnyertes Bioshock Infinite minden kiegészítését egy nagyszerű árért. Ezzel a csomaggal azonnali hozzáférést kap mind a Clash In The Clouds-ban, amely elsősorban a harci mechanika bővítésére és két lenyűgöző DLC temetésre a tengeren található, amely tökéletesen ötvözi az Infinite történetet és az első részletet, így teljes tapasztalatot nyújtanak a sorozat minden rock rajongójához. Ráadásul arra is vágyódhat, hogy javítsa a felszerelését, hiszen a csomag tartalmazza a Early Bird Special Pack csomagot is, amely növeli a pisztoly és géppuska károsodását, és exkluzív szolgáltatásokat nyújt.


Temetés a tengeren Episode 1

Mint Booker DeWitt magán szeme, elmentél a Rapture-hoz, hogy kinyitod a kis irodádat, és próbálj pénzt csinálni a házi feladatod elvégzésével. De amikor egy titokzatos hölgy kopogtat az ajtón, még mindig nem tudod, hogy hamarosan megváltoztatod a világot és az életedet eddig. Erzsébetből származik, egy fiatal nő, aki mindent elvesztett, azzal a feladattal, hogy ismeretlen lányt keressen fel, mielőtt megtörténne vele. A Rapture világban csak a kislányok magas árat kapnak - és gyakran fizetik a legmagasabbat.

Temetés a tengeren Episode 1
Temetés a tengeren 2. rész

Temetés a tengeren 2. rész

Ezúttal Elizabeth lesz az egész történet, akinek legutóbbi kalandja a Booker DeWitt a Rapture-ben nem működött a legjobban. Elizabeth egyedül van, és egyetlen társa a látomásai és különleges mentális folyamata. Mégis, veszélyes utazásra indul a sötét tengeralattjáró városon keresztül , ahol minden nap tudja, hová tűnnek az emberek. El tudja végezni feladatát, és szabadon engedheti fel egy Sally nevű kislányot a fogságból?

Összecsapás a felhőApproxen

A DLC mindössze 4 új szintet tartalmaz, amelyeket felfedezhet és lövöldözhet. A herceg és a Dimwit Színház mellett felfedezheti az Emporia Arcade vagy a Raven's Dome. Minden ellenségedet, akit ölsz, kapsz olyan pontokat, amelyek végül összeadódnak és meghatározzák a végső pontszámodat. A világ ellenségeinek a lehető legeredményesebbek legyenek és egyedülálló jutalmakat kapjanak. Összesen 60 hívás várja Önt.

Összecsapás a felhőApproxen

Figyelmeztetés: Bioshock: Infinite a Steam platformon kell játszani.

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Bioshock

Platform / Licenc

Típus DLC tartalom
Platform PC
Licenc Letölthető
Kulcs Steam

Műfaj

Műfaj Akció, Lövöldözős

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Nincs optimalizálva a Next-gen számára

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak

Verzió

Platform PC – letölthető
Kiadás Season Pass

Minimum követelmények

Processzor sorozat Intel Core 2 Duo
Processzor frekvencia 2,4 GHz (2,4 GHz)
Direct X változat DirectX 10
RAM memória 2 GB
Szükséges hely a merevlemezen 30 GB
Operációs rendszer Windows Vista

Ajánlott követelmények

Direct X változat DirectX 11
RAM memória 4 GB
Szükséges hely a merevlemezen 30 GB
Operációs rendszer Windows 7 64-bit
Kód:  MVE000026
Termékszám:  6966
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10