Oldal frissítése

Bionaire BUH003X-I Cube párásító

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bionaire BUH003X-I Cube párásító

A száraz levegő a légútakat és a nyálkahártyát szárítja, ami fertőzésekhez és allergiás reakciókhoz is vezethet. Sőt mi több, az ember bőrének, a helyiségben lévő növényeknek és háziállatoknak sem tesz jót. Emiatt, jó ha télre beszerzel egy olyan készüléket, mely biztosítja szobáidban az optimális páratartalmat. Ezen modern eszközök egyike az ultrahangos Bionaire BUH003X-I Cube párásító. A párásító egy hideg ködöt hoz létre, melynek kibocsátásával a szoba levegője frissé és üdévé válik. Így egy varázsütésre megszabadulsz a száraz, alacsony víztartalmú levegőtől. Mert, mint már azt tudjuk, a víz létfontosságú. Ez a készülék 12 négyzetméteres helyiségek párásítására alkalmas.

Legfontosabb jellemzői

  • alacsony vízfogyasztás
  • alacsony zajszint
  • automatikus kikapcsolás, ha a víz kifogy tartályból
  • kivehető tartály fogantyúval, a zökkenőmentes kezelésért

Hosszú működési idő

Az egyedülállóan hosszú működési időnek köszönhetően, egész éjjel nyugodtan aludhatsz, s közben szívhatod a friss levegőt. Bionaire párásító működési ideje rendkívül hosszú - akár a 10 órát is elérheti, így egész éjjel tud működni, vízcsere nélkül is.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret 12 m2
Teljesítményfelvétel 21 W
Víztartály kapacitása 1 l
Zajszint 25 dB

Párásító típusa

Párásító típusa Ultrahangos

Funkciók

Funkció Páratartalom megőrzés

Szín

Szín Fehér

Méret

Mélység 180 mm
Szélesség 180 mm
Magasság 190 mm
Kód:  BIOZV001
Termékszám:  BUH003X

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10