Oldal frissítése

BIODERMA Sébium Sérum 40 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BIODERMA Sébium Sérum 40 ml


A Sébium Serum tisztító és nyugtató szérum, amely csökkenti a bőr tökéletlenségeit. A hámlasztó hatású keratolitikus ápolás simítja és javítja a bőr megjelenését. A szabadalmaztatott Fluidactiv komplex biológiailag szabályozza a faggyú termelődését, megakadályozva a pórusok eltömődését és az új bőrhibák kialakulását. A Sébium Serum glikolsavatis tartalmaz, amely kiegyensúlyozza a bőr szabálytalanságait és helyreállítja a bőr természetes ragyogását.

A BIODERMA Sébium Serum főbb jellemzői

  • Kisimítja és javítja a bőr szerkezetét: gyengéd peeling hatás
  • Csökkenti a bőr tökéletlenségeit
  • Visszaállítja a bőr természetes ragyogását
  • A gél textúrájának frissítő hatása van

Használat

  • Minden második este alkalmazd a Sébium szérumot, a legjobb hatás érdekében a Sébium H2O micellás vízzel vagy a Sébium Moussant tisztító géllel megtisztított bőrre.
  • Az optimális eredmény elérése érdekében a Sébium szérumot 4 hetes kúrában használd magában, vagy a szokásos éjszakai krémeddel kombinálva

Kerüld a szemmel és az ajkakkal való érintkezést

Összetétel

AQUA / VÍZ / EAU, GLIKOLSAV, NÁTRIUM-HIDROXID, BIS-PEG-15-metil-éter-dimetikon,  DIPROPILÉN-GLIKOL, MANNITOL, XILITOL, RHAMNÓZ, FRUCTOOLIGOSACCHARID, GINKGO WHITE EXTRACT, DODECYL GALLATE, AMMÓNUM-AKRIL-OILIMETI-LETURÁT / VP COPOLYMER, HIDROXIETIL-KLELLULÓZ, PROPILÉN-GLIKOL, BIOSZAKARID GUM-1, FENOXIETANOL, FRAGRANCS (PARFUM). [BI 602]

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum, Professzionális kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 40 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Felhasználás időtartama

Használat szerint Éjszakai

Típus

Termék típus Szérum

Csomagolás

Űrtartalom 40 ml

Fajta

Kozmetikum típusa Bőr-
Kód:  KSPL1339
Termékszám:  3401396605607
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10