Oldal frissítése

BIODERMA Sébium Pore Refiner 30 ml

4,7 14 értékelés
6 190 Ft

BIODERMA Sébium Pore Refiner 30 ml

A BIODERMA Sébium Pore Refiner egy kozmetikai termék, amely láthatóan javítja a bőr megjelenését és hatékonyan segíti az akné elleni harcot. A folyadék lágyítja és simává teszi a bőr szerkezetét, hatékonyan tisztítja a pórusokat. A szérum folyékony, finom állaga azonnal felszívódik, és kellemes, sima felületet hagy maga után. A folyadék gyorsítja a pattanások és aknék gyógyulását, és megakadályozza a gyulladásos helyek kialakulását. A legújabb bőrgyógyászati kutatások eredményei azt mutatják, hogy a bőrfolyadékban található formula megakadályozza a pattanásokokozta baktériumok elterjedését és az érintett területeket érintő gyulladás okait. Használj jó minőségű bőrápolót a gyönyörű és egészséges bőrért!

Az akné az egyik leggyakoribb krónikus bőrbetegség és a pubertás leggyakoribb bőrbetegsége. Az élet során a pattanások szinte mindenkit érintenek. Az akné különösen a fiatalok számára okoz problémát, nemtől függetlenül. Az akné kis gyulladásban nyilvánul meg, amelyet a faggyúmirigyek gyulladása okoz azok elzáródása miatt. A faggyúmirigy bezáródásának stagnálása károsodást és mély gyulladásos megjelenését eredményez, amely után hegek is maradhatnak. Az akné leggyakrabban az arcon, a vállakon, a mellkason és a háton található.

A bőrfolyadék Fluidactiv komplexet tartalmaz, amely megakadályozza, hogy a pórusok ismét eltömődjenek. Az antioxidáns védi a bőrt és megőrzi annak ragyogását. Az emulzió gyorsan hat, és a bőr puha, tiszta és tökéletesen nyugodt lesz. Az alkalmazás után azonnal kitisztítja a bőr pórusait, javítja a bőr megjelenését és tisztaságát, csökkenti a bőrfoltok képződését és megelőzi a bőr pórusainak elzáródását. A folyadék finom illatú, hipoallergén és nem komedogén. Minimálisra csökkenti az allergiás reakciókat és megakadályozza a pórusok eltömődését.Ez az egyedülálló termék tökéletesen kezeli a bőrt és ragyogóvá teszi azt!
Hatóanyagok:

  • A Fluidactiv komplex megakadályozza, hogy a pórusok újra eltömődjenek.
  • Az antioxidáns védi a bőrt és megőrzi ragyogását

Bőrtípus:
Vegyes, zsíros és pattanásos bőrre.
Használat:
Használd naponta egyszer vagy kétszer a megtisztított és száraz bőrön. Ezután használhatsz sminket.
Térfogat:
30 ml
Összetétel:
WATER (AQUA), METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, DIPROPYLENE GLYCOL, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, DIMETHICONE, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, FOMES OFFICINALIS (MUSHROOM) EXTRACT, SODIUM POLYACRYLATE, SALICYLIC ACID, DODECYL GALLATE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, SILICA, TRIDECETH-6, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, LAURYL PEG/PPG-18/18 METHICONE, PROPYLENE GLYCOL, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM)
 


Összetétel

Víz/víz/víz/víz, metil-metakrilát keresztpolimer, dipropilén-glikol, ciklopentasziloxán, ciklohexasziloxán, Dimetikon, glicerin, butilénglikol, Fomes officinalis (gomba) kivonata, nátrium-poliakrilát, szalicilsav, dodecil, xafillit, xafilit tengely, fruktooligoszacharidok, Laminaria Ochroleuca kivonat, szilícium-dioxid, Trideceth-6, C30-45 alkil-cetearil-dimetikon-keresztpolimer, Lauryl Peg/Ppg- 18/18 Methicon, Caprylic/Capric Triglyceride Ásványi olaj, Liquiledum Penaffin 2-Hexanediol, Peg/Ppg-18/18 Dimetikon, kapril-glikol, propylenglykol, nátrium-hidroxid, citromsav, az edta dinátrium sója, illat (parfüm)


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Típus

Termék típusa Krém

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Hatás

Hatás Bőrnyugtató, Világosító, Mattító, Pórusösszehúzó, Pattanásokra

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Problémás, Kevert

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali, Éjszakai

Összetétel

Összetétel jellemző Szalicilsavas

Védőfaktor

Védőfaktor 0 SPF

Fajta

Kozmetikum típusa Bőr-

Csomagolás

Darabok száma a csomagban 1 db
Űrtartalom 30 ml

Alkalmazási terület

Használat Test

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Tulajdonságok

Hatás Hipoallergén, Ragyogóvá teszi a bőrt, Nyugtató
Specifikáció Nem komedogén

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Pattanásos bőrre

Típus

Típus Uniszex
Kód:  KSPL1321
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3401361353625
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20