Oldal frissítése

BIODERMA Hydrabio hámlasztó krém 75 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BIODERMA Hydrabio hámlasztó krém 75 ml

A BIODERMA Hydrabio Exfoliating Cream kiváló hámlasztó és mélyen hidratáló arckrém a kiszáradt és érzékeny bőr számára. Ez az egyedülálló hámlasztó eltávolítja a szennyeződéseket és az elhalt bőrsejteket, segítve a bőr természetes energiájának és életerejének a helyreállítását. A benne lévő Aquagenium komplex serkenti a bőrsejtek képességét arra, hogy a bőr mélyebb rétegeiben nedvességet hozzanak létre és megkössék azt, ezáltal kiegyensúlyozott bőrállapotot biztosítva. A bőr kellemesen rugalmas, puha és tiszta marad, zsíros érzet nélkül. A krém egész nap védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal szemben, a bőr friss, puha, egészséges és gyönyörű. Óvd a bőröd ezzel a kiváló minőségű termékkel.

Bőr típus:
Dehidrált és érzékeny bőr számára.

Hatóanyagok:
Aquagenium komplex - bőr hidratálás

Hatások:
tökéletes bőrtisztítás
mély bőr hidratálás
visszaállítja a bőr rugalmasságát és lágyságát
nem blokkolja a pórusokat
hipoallergén

Használat:
Hetente kétszer egy vékony rétegben vigd fel a bőrre, és körkörös mozdulatokkal masszírozd 1-2 percig. Ezután öblítsd le.

Térfogat:
75 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Kód:  KSPL1335
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20