Oldal frissítése

Bio Ionic StyleWinder Rotating Iron

48 690 Ft

Bio Ionic StyleWinder Rotating Iron

Szalonminőségű frizurát szeretnél otthoni körülmények között is? Pontosan ezt érheted el egy hajvasalóval a népszerű Bio Ionic gyártótól. A tökéletesen formázott hajat a a széles hőmérséklet-tartománnyal érheted el 60 és 230 °C között, amelynek köszönhetően a hajegyenesítő az egyénre szabva, a haj állapotának megfelelően ápolja a hajat. Rendkívül kíméletes a hajhoz, gondoskodik az ápolásáról, csillogást és erőt kölcsönöz neki. Felmelegedési ideje 60 s, amelynek hála rövid idő alatt melegszik fel. A vasaló kerámia felületet kapott, ami könnyen siklik a hajon, így kevesebb mozdulat is ugyanahhoz az eredményhez vezet. A frizurád pont úgy néz majd ki, amilyennek elképzelted. A lapszélesség: 25 mm.

Hajvasaló Bio Ionic StyleWinder Rotating Iron ...

A népszerű Bio Ionic StyleWinder Rotating Iron hajvasaló fontosabb tulajdonságai

  • A híres Bio Ionic hajvasaló olyan frizurát biztosít, mintha egy fodrász készítette volna el
  • Az idő, amennyi alatt a készülék felmelegszik csak 60 s
  • A lapok által kínált szélesség: 25 mm
  • Az ionos Bio Ionic hajegyenesítő sima és fényes frizurával lep meg
  • A gyors felmelegedésről a nagy teljesítményű fűtőegység gondoskodik
  • Loknik létrehozására is alkalmas
  • Beépített biztonsági, automatikus kikapcsolás funkció
  • Az egyszerűen leolvasható kijelzőn a szükséges információk láthatók
  • A kábel hossza 3 m
  • A feltöltés után a készülék működési ideje 30 perc

A jól ismert Bio Ionic hajvasaló és hasznos funkció

A hajvasaló negatív iongenerátorral van felszerelve, amely feladata a sztatikus elektromosság csökkentése. A rövid felmelegedési idő a nagy teljesítményű fűtőegységnek hála lehetővé teszi a hajformázás gyors megkezdését. Ez a hajegyenesítő pillanatok alatt hajsütővassá alakítható, így különböző típusú frizurákat csinálhatsz egyedi elképzeléseid szerint. Úgy készült, hogy könnyedén kezelje a gyönyörű fürtöket, vasaláskor pedig precíz legyen. Ha te is az olyan emberek közé tartozol, akik nem biztosak abban, hogy a művelet befejezése után ki lett-e húzva a készülék a konnektorból, értékelni fogod a vasaló automatikus kikapcsolását. A jól ismert Bio Ionic hajsimító remek választás azoknak, akik szeretnék, ha tökéletes lenne a frizurájuk, és ezt kíméletes módon akarják elérni.

Könnyű kezelni és működtetni

A népszerű Bio Ionic hajegyenesítő segítségével könnyedén megformázhatod még a rakoncátlan hajtincseket is. A teljes feltöltést követően az akkumulátor működési ideje 30 perc. Az ismert Bio Ionic hajegyenesítő kiváló megjelenéssel büszkélkedhet. A csodálatos fehér szín mindenkinek megragadja a tekintetét.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Lapok szélessége 25 mm
Max. hőmérséklet 230 °C
Min. hőmérséklet 60 °C
Bemelegedési idő 60 s

Funkciók

Kijelző Háttérvilágítású kijelző
Funkciók Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Ondolálásra is alkalmas, Ionizálás, Automatikus kikapcsolás

Tápellátás

Működési idő 30 perc

Egyéb

Kábel hosszúsága 3 m
Szín Fehér
Kód:  BIIZV881
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  Z-FGTST-CISW-1.0-220V

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20