Oldal frissítése

Bio Ionic One Pass Oval iron

41 990 Ft

Bio Ionic One Pass Oval iron

Tökéletes hullámok fáradtság nélkül. A(z) Bio Ionic által készített hajgöndörítő kulcsfontosságú azok számára, akik csodás hajfürtöket szeretnének egy drága hajszobrász közbeavatkozása nélkül. A vas fejének átmérője 31,75 mm, így ez a hajsütő a szélesebbek közé sorolható. Főleg hosszú hajhoz és nagyobb loknik készítéséhez ajánlott. A fej felülete kerámia, ennek hála a hő egyenletesen oszlik el, így vékony vagy károsodott hajhoz is használható. Villámgyors felmelegedési ideje egy másik bizalomgerjesztő tulajdonsága. A(z) Bio Ionic One Pass Oval iron gyakorlatilag 60 s elteltével kész a bevetésre.

Hajsütővas Bio Ionic One Pass Oval iron ...
Hajsütővas Bio Ionic One Pass Oval iron ...
  • Anyag: kerámia
  • Legmagasabb hőmérséklete: 204 °C
  • Bemelegedési idő: 60 s
  • Automatikus kikapcsolás funkció
  • Kábelhossz: 2,75 m
  • Átmérője: 31,75 mm

A(z) Bio Ionic One Pass Oval iron hajgöndörítő egyéb funkciói

Rendelkezik automatikus kikapcsolás funkcióval is, így nem gond ha elsietsz otthonról. A(z) 2,75 m hosszú kábel kényelmes használatot biztosít. Ezzel a hajsütővel nem kell a konnektor mellett ülnöd. Elegáns kivitele már csak hab a tortán.

Paraméterek

Tulajdonságok

Anyag Kerámia
Bemelegedési idő 60 s
Teljesítményfelvétel 70 W
Max. hőmérséklet 204 °C
Kábel hosszúsága 2,75 m
Átmérő 31,75 mm

Működés és kiegészítők

Működés és kiegészítők Automatikus kikapcsolás

Szín

Szín Fekete, Kék

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  BIIZV895
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ZOVALCURONEP-220V

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10