Oldal frissítése

Bio Ionic 3-1 Curler Iron Round

47 890 Ft

Bio Ionic 3-1 Curler Iron Round

Szeretnéd, ha otthoni hajmosás után is úgy nézne ki a hajad, mintha a fodrásztól jöttél volna? Pontosan ez az, amit egy hajvasalóval elérhetsz az ismert Bio Ionic gyártótól. Tökéletes frizurád lehet a széles hőmérséklet-tartománnyal 115 és 221 °C között, amelynek köszönhetően a hajsimító a haj minőségének megfelelően, egyéni igények szerint ápolja a hajat. Rendkívül kíméletes a hajhoz, gondoskodik az ápolásáról, csillogást és erőt kölcsönöz neki. Bemelegedési ideje 60 s, amelynek hála rövid idő alatt felmelegszik. A vasaló kerámia felülete könnyedén csúszik a hajon, és így nem kell nagy erőfeszítéseket tenned, amikor formázod a hajad. Az elkészült frizura biztosan megfelel majd az elvárásaidnak.

Hajvasaló Bio Ionic 3-1 Curler Iron Round ...

A közismert Bio Ionic 3-1 Curler Iron Round hajegyenesítő fontosabb tulajdonságai

  • A jól ismert Bio Ionic hajsimító úgy ápolja a hajad, mint egy fodrásznál szokás
  • Bemelegedési idő mindössze 60 s
  • A nagy teljesítményű fűtőegység biztosítja a gyors felmelegedést
  • Automatikus kikapcsolás funkcióval is felszerelték
  • Az információk megjelennek a kijelzőn
  • Kábelhossz 2,743 m
  • A feltöltést követően az üzemidő 30 perc

A közismert Bio Ionic hajvasaló elkápráztat különféle trükkös megoldásaival

A nagy teljesítményű fűtőegységnek köszönhetően a hajvasaló gyorsan használatra kész lesz. Ha te is azok táborát erősíted, akik gyakran nem tudnak visszaemlékezni arra, hogy áramtalanítva lett-e a készülék, imádni fogod, hogy használat után automatikusan kikapcsol. A jól ismert Bio Ionic hajegyenesítő nagyszerű választás azoknak, akiknek fontos, hogy a tökéletes frizurát kíméletes módon érjék el.

Elégedett leszel azzal, hogy a működtetése és a kezelése is egyszerű

Az ismert Bio Ionic hajvasaló nagyszerű megoldás az összes hajtípusra. Akkumulátor-üzemidő teljes feltöltés után 30 perc. A híres Bio Ionic hajvasaló kiváló megjelenéssel büszkélkedhet. A csodálatos fekete és kék szín mindenkinek megragadja a tekintetét.

Paraméterek

Tulajdonságok

Max. hőmérséklet 221 °C
Min. hőmérséklet 115 °C
Bemelegedési idő 60 s

Funkciók

Kijelző Háttérvilágítású kijelző
Funkciók Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Automatikus kikapcsolás

Tápellátás

Működési idő 30 perc

Egyéb

Kábel hosszúsága 2,74 m
Szín Fekete, Kék

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  BIIZV602
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  Z31CURLERIRON220V

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10