Oldal frissítése

BIO GENEDENS a remineralizációhoz és a zománc védelméért, 75 ml

1 590 Ft

BIO GENEDENS a remineralizációhoz és a zománc védelméért, 75 ml

A fogkrém a fogkefével együtt a napi szájhigiénia alapja. Válassz olyan típust ezekből a termékekből, amelyek a legjobban megfelelnek az igényeidnek. A nagyszerű BIO GENEDENS fogkrém a normál típusú készítmények közé tartozik, amelyre támaszkodhatsz a mindennapi szájhigiénia során. Gyakori használat esetén azt fogod tapasztalni, hogy a fogzománc megerősödik, és védőréteg alakul ki rajta. Mindemellett csodásan fényessé teszi a fogakat. Szulfátmentes formula, amely népszerű a vásárlók körében. Ez a BIO fogkrém növényi kivonatokkal és más természetes anyagokkal gazdagított formulával rendelkezik. Kizárólag kiváló minőségű, tisztán természetes összetevőkből készül. Az egészséges fogak, a friss lehelet és a fehér fogak megőrzéséhez ajánlott kipróbálni a szuper BIO GENEDENS fogkrém használatát egy jól megválasztott fogkefével együtt.

Fogkrém BIO GENEDENS a remineralizációhoz és a zománc védelméért, 75 ml ...

A kiváló BIO GENEDENS a remineralizációhoz és a zománc védelméért, 75 ml fogkrém figyelemre méltó tulajdonságai

  • Az általános BIO GENEDENS fogkrém remek készítmény a mindennapi fogápoláshoz
  • Rendszeres használat mellett megerősíti a fogzománcot
  • Szulfát nélküli termék
  • Tele van a természetből származó összetevőkkel
  • A gyöngéd BIO GENEDENS fogkrém hosszú ideig frissen tartja a leheletet

Összetétel

GLICERIN, HIDRATÁLT SZILÍCIUM-DIOXID, AROMA*, PVP, CALCIUM CHLORIDE, DIKÁLIUM-FOSZFÁT, KÁLIUM-KARBONÁT, KÁLIUM-CITRÁT, TOCOPHERYL ACETATE, CI 77891, KOKOMIDOPROPIL-BETAIN, NÁTRIUM-SZACHARIN, NAPRAFORGÓMAGOLAJ, GLYCERIDES, BETAINE, KÁLIUM-FLORID, KOKOGLICERIDEK, LOMONENE, LINALOOL. *MENTA

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Zománcvédelem, Szulfátmentes, BIO
Kód:  ZUB2153
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8002140021107

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15