Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

HP billentyűzetek

HP billentyűzet

HP billentyűzetek: minőségi kiegészítők laptopokhoz és számítógépekhez

A HP a kaliforniai Palo Altóban székhellyel rendelkező vállalat. A legtöbb termékre összpontosít a számítástechnika és az IT-technológia területén. A vállalat fontos részét képezi a tartozékok részlege. A HP billentyűzetek minden irodai és home office berendezés szerves részét képezik, a legigényesebb játékosok is ezeket választják. Ma a HP az egyik legnagyobb vállalat a maga területén. A HP célja, hogy innovatív technológiával könnyítse meg a felhasználók életét. Legyen szó akár otthoni felhasználóról, akár üzleti ügyfélről.

A HP Omen gaming billentyűzete

 OMEN gamer billentyűzet

             

Az OMEN gaming billentyűzeteket minden rajongó értékeli, aki minőségi csapást szeretne mérni az ellenségre játék közben. A mechanikus billentyűk egyidejű nyomásérzékeléssel erős kivitelezést biztosítanak a gaming felszerelésnek. Természetesen a háttérvilágítás alapfelszereltség a gamer billentyűzeteken, így a sötétben is élvezheted a játékot, és a játékbarlang megfelelő hangulatát. Az OMEN billentyűzetek készen állnak a professzionális játékosok számára, és az alkalmi játékosok is élvezni fogják, akik minőségi kiegészítőt keresnek a felszerelésükhöz.

HP billentyűzet és egér készletek

Szerezd be a HP számítógépedhez és laptopodhoz szükséges alapvető tartozékok teljes választékát. A HP billentyűzet és egér készletek vezeték nélküli és vezetékes változatban is kaphatók. A csatlakoztathatóság USB-kábelen, USB vevővel vagy kizárólag Bluetooth-on keresztül is biztosítható. A szettek billentyűzetei funkcióbillentyűkkel vannak felszerelve, amelyek elsősorban multimédiás funkciókat látnak el. Ezek az Fn billentyűvel aktiválhatók. A kiválasztott vezeték nélküli billentyűzetek és egerek csatlakozása a nagyobb biztonság érdekében 128 bites AES protokollal titkosított.

HP billentyűzet és egér készlet

Irodai HP billentyűzet

Akár otthoni irodádat kell felszerelned, akár új irodát szeretnél berendezni, kényeztesd magad és alkalmazottaidat kiváló minőségű billentyűzetekkel. A HP billentyűzetek minőségi kivitelezésükkel és megfizethető árukkal tűnnek ki. Választhatsz vezeték nélküli megoldást az irodádba, vagy hagyományos billentyűzetet vezetékes USB-kapcsolattal.

HP irodai billentyűzet
Paraméterek módosítása
3 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05