Oldal frissítése

Bigben PS4HEADSETCAMOB kék terepszínű

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bigben PS4HEADSETCAMOB kék terepszínű

Ezzel a stílusos terepszínű fejhalgatóval a távoli részleteket is hallhatod anélkül, hogy a hangerőn emelned kéne és ezzel zavarnál másokat. A fejhallható különsen éjjel tesz jó szolgálatot, amikor "melegszik a helyzet". Csatlakoztasd a PlayStation 4 konzol DualShock meghajtójához, és máris levadászhatod az ellenséget. Az intenzív élményt természetesen nem csak játék, hanem zenehallgatás, filmnézés közben is élvezheted és a mikrofon jelenléte a kommunikációban is segít. 

Legfontosabb jellemzői

  • Stílusos terepszínű fejhallgató, intenzív játékélmény éjjel-nappal
  • A kábelen található vezérlőgombbal állíthatod a hangerőt és kapcsolhatod be/ki a mikrofont
  • Az állítható fejpánttal bármilyen méretű fejhez megfelelő
  • Egyszerűen csatlakoztasd a PS4 konzol DualShock meghajtójához
  • Az 1,2 m-es kábel miatt nem kell az elemek miatt aggódnod

Minden a helyén

Ezzel a gamer fejhallgatóval órákon át játszhatsz, úgy tervezték, hogy viselése szinte észrevétlen legyen. Az állítható fejpánttal saját méretedre egyedileg beállíthatod, és hosszú távú használat során sem lesz kényelmetlen. A további kényelmet szolgálja a kábelen található vezérlőgomb. A gombok érintéssel felismerhetők, tehát beállíthatod a hangerőt vagy kikapcsolhatod a mikrofont anélkül, hogy oda kellene nézned.

 

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Platform

Platform PlayStation 4
Kód:  BGB400b
Termékszám:  PS4HEADSETCAMOB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15