Oldal frissítése

Bigben PS4 HEADSET CAMO zöld

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bigben PS4 HEADSET CAMO zöld

Ezzel a stílusos fejhallgatóval a hangerő feltekerése nélkül is meghallod majd a legkisebb zajokat. Ez különösen éjszaka jöhet jól, amikor nem szeretnél másokat zavarni. Csatlakoztasd PlayStation 4 DualShock kontrolleredhez és készülj fel az ellenfelek levadászására. Az intenzív élményt nem csak játék közben, de zenehallgatásnál és filmnézés alatt is átélheted. Sőt, a beépített mikrofonnal még beszélgethetsz is.

Legfontosabb jellemzők

  • Stílusos fejhallgató intenzív nappali és éjszakai játékélményhez
  • Kábelről állítható a hangerő és a mikrofon ki és bekapcsolása
  • Minden fejformára (állítható fejpánttal)
  • Csatlakoztasd PlayStation 4 DualShock kontrolleredhez
  • Ne aggódj az elemek miatt sem (1,2 méter hosszú kábel)

Minden a helyén

Ez a gamer fülhallgató úgy lett megtervezve, hogy a hosszú, játékkal töltött órák után se zavarjon a viselése.  Az állítható fejpánt garantálja, hogy több órás használat után se legyen kellemetlen a fülednek. De a kényelemhez a fülhallgató kábele is hozzátesz. A rajta lévő gombok könnyedén felismerhetőek. Így a hangerő szabályozása vagy a mikrofon kikapcsolása sem okoz majd gondot.

 

Paraméterek

Szín

Szín Zöld

Platform

Platform PlayStation 4
Kód:  BGB400a
Termékszám:  PS4HEADSETCAMO

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05