Oldal frissítése

Bigben MINICACIP5BV2 Fekete Villám

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bigben MINICACIP5BV2 Fekete Villám

A jól megtervezett márka Bigben Útitöltő van szerelve egy klasszikus csatlakozó Apple termékeket. Ez a töltő ideális mobiltelefon töltés keresztül a szivargyújtó és a személygépkocsik, amelyek legalább egy aljzat bemeneti feszültség 12 V A kompakt méret ideális utazáshoz számára, akik szeretnék, hogy képes legyen mobiltelefont vagy egyéb eszközök. Ezzel a sokoldalú USB adapter, akkor a berendezés mindig teljesen feltöltött és használatra kész.

legfontosabb jellemzői

  • MPI-tanúsítvány
  • Egy kimeneti port az USB
  • Elegáns és kiváló minőségű design
  • USB-kábel, amely egy időben is szolgálhatnak az adatátvitelhez
  • Bemeneti feszültség 12 V - alkalmas a legtöbb autó

MFI = = Made for iPhone létrehozott iPhone

Eszközök ezzel tanúsító biztosan nem hagyja cserben minden Apple termék, MFI (Made for iPhone) garantálja a 100% -os kompatibilitást. MPI-bizonyítványok jóvá kell hagynia, az Apple, tehát meg kell felelniük a szigorú feltételeknek. Így biztos lehet benne, hogy csak vásárol az elegáns töltők egyre iPhone / iPad / iPod legjobb kiegészítő. A termék megfelel valamennyi jogi és biztonsági előírásokat az ország számára.

Kód:  BGB152
Termékszám:  MINICACIP5BV2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05