Oldal frissítése

Big U-Shot Monochrome - rózsaszín

4,1 35 értékelés
10 290 Ft

Big U-Shot Monochrome - rózsaszín

A GoPro Monochrome teleszkópos tartó tartós és könnyű alumíniumból készült. Univerzális 1/4 hüvelykes menete lehetővé teszi, hogy a GoPro kamerákon kívül más fényképezőgépekkel és videokamerákkal is használható legyen. A tartó 29-95 cm közt állítható, és könnyen hordozható. A fej végén egy praktikus csavar található, mely a szög beállítására, valamint a kamera kívánt pozícióba való rögzítésére szolgál. A tartó kiváló kiegészítő sporttevékenységekhez, különböző koncertekre és adrenalin dús eseményekre. A hab fogantyú, a szíj és a karabiner biztosítják a legbiztonságosabb fogást.

Figyelmeztetés: a tartó funkcionális működésének érdekében egy fogantyút kell rendelni, mely a kamera állványhoz, vagy a háromlábú GoPro Tripod Mount-hoz való csatlakoztatásához szükséges.

  
Paraméterek és jellemzők:
Szín: Rózsaszín
Anyag: Alumínium
Beállítási tartomány: 29-95 cm
Maximális teherbíró képesség: 3 kg
A szíj és a karabiner a csomagolás tartalma

 

Kód:  OG054x
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3700276346969

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15