Oldal frissítése

Big U-Shot Monochrome - Deep Red

4,1 35 értékelés
10 990 Ft

Big U-Shot Monochrome - Deep Red

A teleszkópos kamerabot segítségével élesebb kamera- és fényképfelvételek készíthetők. Az univerzális 1/4"-os menet a gépek széles skálájával kompatibilis. A kamerabot 30-95 cm magassági tartományban állítható, könnyen áthelyezhető. A bot végén egy praktikus csavarral a dőlésszög is változtatható a kamera megfelelő beállításához. A kamerabot tökéletesen használható sportrendezvényeken, hangversenyeken és extrém körülmények között. A fogantyúja puha hab markolattal teszi kényelmesebbé a használatát. Anyaga alumínium, felépítése szilárd, a súlya mindössze 154 gramm!

Kérjük, vegye figyelembe: A konzol minden funkciója akkor használható, ha a fényképezőgép rögzítése megtörtént. Használjon GoPro fényképezőgépet a GoPro Tripod Mount állványhoz!

 

Műszaki adatok:


Menet:

1/4 "
Beállítási tartomány:
30-95 cm
Maximális terhelés:
0,5 kg
Anyaga:
Alumínium
Súly:
154 g
Tartozékok:
Rögzítőhorog

 

Kód:  OG054x2a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3700276347508

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15