Oldal frissítése

Bialetti Easy timer, 6 csésze

Kiegészítők a termékhez

Bialetti Easy timer, 6 csésze

Egy okos háztartási segéd, ami felkelni fog reggel az illatos forró kávéval! Az olasz márka Bialetti saját elektromos bázissal rendelkezik, így nem kell kályha, akkor ideje, hogy készen álljon az italra, és ha késik, semmi sem fog történni! Kikapcsolja magát, és még 20 percig tartja a kávé melegét. Nem az álom a friss, meleg és illatos kávé minden rajongójának ?

Főbb jellemzők

  • 5 perc alatt 6 csésze kávét főz
  • Időzítője és világos kijelzője van
  • Amikor az italt főzik, hangjelzést ad
  • Automatikusan leáll
  • Tartja a kávét 20 percig forró
  • Könnyű tisztítani és karbantartani
  • A vízforraló egy hőálló műanyag fogantyúval rendelkezik, ergonomikus alakú
  • A tárolásnak köszönhetően utazáskor is használható
  • Ez egy kerek design, amely gyönyörködik a szemet

Végül, édes és forró kávé ébredés után

A tökéletes Bialetti Easy Timer kávéfőző az összes kávébarát álma! Öt perc alatt hat csésze italt főz, kikapcsol, figyelmezteti, hogy a kávé készen van, és még húsz percig melegben tartja! A beépített időmérőnek köszönhetően meghatározhatja, hogy mikor akarja készen állni, így amikor korán kel fel, vagy amikor munkahelyről érkezik, akkor azt fogja fogadni, amit igazán akartál. A kifogástalan vízforraló konstrukciója a konyhai szikrázáshoz járul hozzá, egy beépített, világos kijelző mutatja, hogy mennyi idő maradt, és minden eszközparaméterrel végül is élvezheti a kortyot kávét anélkül, hogy felesleges várakozás, piszkos edények és forró lemezek lennének a tűzhelyen .

Paraméterek

Funkciók

Általános funkciók Időzítő, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása

Szín

Szín Fekete

Csepegtető jellemzői

Űrtartalom 0,3 l
Csésze kapacitás 6
Kód:  BIAL001
Termékszám:  BIA00210
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20