Oldal frissítése

Bialetti Dama Glamour

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bialetti Dama Glamour

Elegáns alumínium kávéfőző Bialetti Dama Glamour tökéletes előkészítése olasz eszpresszó 3 csésze kávét. Az összetéveszthetetlen eleganciát, lekerekített formák, szilikon fogantyú rozsdamentes acél betétekkel biztosítja a tökéletes kiegészítője és segítője a konyhában. A DAMA kávé, élvezheti eredeti olasz hangulatot, anélkül, hogy elhagyná a kényelem a saját otthonában. Gondosan kövesse az utasításokat, és élvezze egy eszpresszót krémet, mint egy olasz bárban.

Legfontosabb jellemzők

  • 3 csésze kávé
  • Minden típusú tűzhelyhez, kivéve az indukciós
  • biztonsági szelep
  • intenzív íz és gyors elkészítését

alkalmazás

Töltsük meg a tartály aljára fel vízzel a jelig, és helyezzen be egy szűrőt. Önteni az őrölt kávét szűrőt. Erősítse fel a felső része a gép, és helyezze a tűzhely vagy főzőlap. A gáztűzhely láng nem haladhatja meg az alján a kávéfőző. Amikor a víz forr kilúgozott sört kávé a felső edénybe. Öntse a tartalmát egy pohár és egy jóízű ital. Pot egy védő szelep.

kötet:
0,15 l

átmérő:
8 cm

magasság:
16,5 cm

súly:
0,5 kg

az összeg a kávé

Bialetti kávéfőző gépek jelentik a legrégebbi Eljárás eszpresszó kávé otthon. Az egyik rész a 7 g kávé per 50 ml vízben. Megjegyzés: Az olasz benchmark méretű csésze kávé nem felel meg a cseh szokások. Ezért szükséges a méretének meghatározásakor a kávégép ellenőrző térfogat, inkább, mint a számos csészéket. One adag Olaszországban körülbelül 4 uncia - ami általában kevesebb, mint amit általában úgy üzemel.Alumínium kávéfőzők nem mossa mosószerek, de csak meleg vízzel. Mosószert ne távolítsa el a jobb oldali patina ", de a következő csésze kávét volna" élvezte "ahelyett, hogy csak finom kávé ízét mosószert. Nem mosogatógép.

Kód:  PTKAV003
Termékszám:  8006363998307
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15