Oldal frissítése

Bialetti Brikka Elite 2 csészés mokka főző

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bialetti Brikka Elite 2 csészés mokka főző

Minél gazdagabb a hab, annál jobb a kávé. Hasonlóképp gondolkodsz a kávéról? A Brikka mokka főző a csészédet olyan intenzív ízekkel és sűrű, vastag habbal tölti ki, amelyre más gépek nem képesek. A Brikka titka egy  új, szabadalmi szeleptechnológiában rejlik, amely lehetővé teszi hogy rendkívül magas nyomáson üzemeljen - így kevesebb idő alatt teltebb ízű és aromákban gazdag kávét készít. A kétszeres kinyerési rátának köszönhetően pedig sokkal intenzívebb ízvilág jellemzi a Brikka-val készített kávékat. A Brikka az eszpresszókészítés gyorsaságát ötvözi a legkrémesebb, habos élménnyel.

Legfontosabb jellemzők

  • 2 csésze kávé
  • Minden típusú tűzhelyhez, kivéve az indukciós
  • Extra gazdag hab
  • Szabadalmaztatott szelep
  • Intenzív íz és gyors elkészítés

Csúcsminőség

A Brikka mokka főző tartós polírozott alumíniumból készült, nyolcszögletű testje pedig biztosítja a tökéletes hővezetést. Használható minden típusú tűzhellyel, kivéve az indukciós tűzhelyeket. Kényelmes markolat és a fedél műanyagból készült. Habár általában az alumínium edények népszerűtlenek, itt nem ez a helyzet. A Brikka az idő során magába szívja a kávé ízét, amely így csak egyre autentikusabb és finomabb lesz. Pontosan az íze és a teljes rendszer egyszerűsége miatt annyira népszerű a Bialetti az egész világon. Hála a fedélen lévő üvegnek, a kávéfőzés teljes folyamatát kényelmesen szemrevételezheted.

Űrtartalom:
0,08 l

Alkalmas:
2 csészéhez

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Anyag Alumínium
Csésze kapacitás 2
Szín Fekete, Ezüst

Melegítés típusa

Melegítés típusa Gáz, Áram, Üvegkerámia

Típus

Típus Elektromos
Tűzhely típusa Üvegkerámia, Gáz
Kód:  PTKAV001
Termékszám:  8006363012157
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20