Oldal frissítése

Beyerdynamic DTX 350m - fehér

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Beyerdynamic DTX 350m - fehér

Kis hordozható Beyerdynamic DTX 350m fejhallgató, amely jutányos ára ellenére igazi, kiváló zenei élményt biztosít. A fejhallgató garantáltan elnyeri majd az igényesebb felhasználók tetszését is, hiszen minőségi hangszórókkal van felszerelve, amely kiválóan képes kezelni az erős basszust, kellemetlen torzítás nélkül. Zárt konstrukciója gondoskodik a zavartalan zenehallgatásról, hiszen kizárja a kellemetlen környezeti zajokat. Kényelmes, műbőr fülpárnákkal rendelkezik, amelyek hosszú viselés során is hihetetlen kényelmet nyújtanak. A termék felszereltségébe tartozik egyébként egy puha, praktikus tok, amelynek akkor veheted hasznát, ha éppen nincs használatban a készülék.

Legfontosabb jellemzői

  • Fejhallgató telefonokhoz, táblagépekhez és laptopokhoz
  • Rögzített kötései lehetővé teszik a kompakt formát
  • Diszkrét, mégis elegáns megjelenés
  • Lapos kábel ellenáll a gubancolódásnak
  • Nagyon könnyű és tartós konstrukció (131 g)
  • A csomag tartalmaz egy tokot is a készülékhez

Maradjunk kapcsolatban!

Ebben a mai, információdús világban mindig fontos elérhetőnek maradnunk. A Beyerdynamic fejhallgató egyébként egy praktikus mikrofonnal is rendelkezik, így bárhová magaddal viheted, és könnyedén tarthatod a kapcsolatot barátaiddal, munkatársaiddal, és családoddal

A sokoldalúság egy nagy pozitívum

Az alacsony impedanciának köszönhetően telefonoddal, táblagépeddel egyszerűen használhatod, de nyugodtan csatlakoztathatod akár számítógépedhez vagy televíziódhoz is. A magasszintű kompatibilitást egy 3,5mm-es jack bemenet biztosítja, amelynek segítségével szinte bármilyen zenelejátszó eszközhöz csatlakoztathatod. Kedvenc zenéidet így számos eszközön lejátszhatod, és kiélvezheted a tökéletes hangzást!

 

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  BEY355e61
Termékszám:  718815

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05