Oldal frissítése

Beyerdynamic Custom Street fejhallgató, fehér

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Beyerdynamic Custom Street fejhallgató, fehér

A Beyerdynamic Custom Street fehér fejhallgatók kiváló hangzást biztosítanak egy jól megtervezett és robusztus kialakítással. A zárt konstrukcióval kellemesen hallgathat vele zenét, ugyanis szinte teljesen elszigeteli a környezeti zajokat. Ha gyakran utazik, biztosan örülni fog az összecsukható konstrukciónak, valamint a mellékelt toknak, amelyek megkönnyítik a szállítást. A fejhallgató teljesen levehető kábellel rendelkeznek, amely a jobb és a bal oldali portba csatlakoztatható. Signal keresztül is, így lehet a másik jack zenék más felhasználókkal. A kábelen található egygombos mikrofon lehetővé teszi a hívások kezelését, széleskörűen a legtöbb mobiltelefonról.

A Beyerdynamic Custom Street fehér fejhallgató legfőbb jellemzői

  • A tökéletes formatervezés ötvözi az eleganciát és a tartósságot
  • Az inverterek mély basszust, fényes központokat és éles magasságokat biztosítanak
  • Kiváló minőségű hangzás a basszus beállításával 3 szinten (lapos, kellemes basszus és magas hangok)
  • A puha fülpárna kényelmes viselést biztosít
  • A zárt konstrukció bent tartja a zenét a fülben és blokkolja a környezeti zajokat
  • Távirányító és mikrofon
  • Fehér design
  • Praktikus kemény tokkal

Egyedi design

A kiváló hangzás kiváló minőségű átalakítókon alapul. Kiegyensúlyozott hangzás, mély basszus, szikra magasság és természetes középfrekvenciás hangzás jellemzi. A modell sajátossága, hogy képes módosítani a terveket. A csomag magában foglal a 16 cserélhető fülpárnát. A minőségi kábel praktikus 3,5 mm-es csatlakozóval rendelkezik. Ennek köszönhetően a Beyerdynamic Custom Street fejhallgató számos elektronikus eszközról is használható.

Paraméterek

Szín

Szín Fehér
Kód:  BEY355a71d
Termékszám:  BD 706213

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05