Oldal frissítése

Beyerdynamic Custom game

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Beyerdynamic Custom game

A Beyerdynamic Custom game fejhallgatóknak nincs konkurenciája, ha játékokat játszol, zenét hallgatsz és filmeket nézel, de azok számára is kiváló, akik egyszerűen a legjobbat akarják. Ez a fejhallgató minden olyan gamer számára készült, aki a legmagasabb minőséget és a legmagasabb szintű kényelmet igényli. Az csúcsminőségű valóságos hangzásnak köszönhetően élvezheted a játék minden részletét. Észreveszed, ha az ellenség hátulról közelít, valamint a csendes távoli suttogást és a fegyver távoli lövéseit is. Az első néhány másodperc után, amit ezzel a nagyszerű fejhallgatóval töltesz közvetlenül a játékban találod magad. Természetesen nagyra fogod értékelni a minőségi lecsatolható mikrofont is. Nem hiányozhat a kábelről a távirányító sem, amellyel a hangerő állítható be.

A Beyerdynamic Custom game fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • A CUSTOM Style segítségével bármikor megváltoztathatod a fülhallgató megjelenését
  • Sound Slider 4 hangprofillal a különböző játékkörnyezetekhez
  • A zárt szerkezet kiváló hangszigetelést biztosít
  • Tartós acél fejpánt
  • Puha, kényelmes párnázás a fejpánton és a fülhallgatókon
  • Hat cserélhető design
  • A minőséget a német gyártás garantálja
  • Rugalmas mikrofon
  • Beépített távirányító a kábelen

Beyerdynamic - a minőségi hang garanciája

A Beyerdynamic Custom game fejhallgató kiváló társ mind az asztali számítógépes, mind a hordozható hangforrások számára. Az külső megjelenés változtatásának lehetősége, valamint a hangzás tulajdonságinak beállítása a rendkívüli hangzás és a modern, egyedülálló megjelenés kombinációját nyújtja. Hat designt tartalmaz a csomag. A fejhallgató praktikus eltávolítható kábellel rendelkezik, míg más kábeles megoldások opcionálisak. Másodpercek alatt praktikus headsetté alakíthatod. Az egyedi játék fejhallgatók kézzel készítettek Németországban a rendelkezésre álló legjobb anyagok és alkatrészek felhasználásával. A rugalmas fém fejpánt tökéletesen illeszkedik a rendkívül erős villára, amely a fülhallgatókat tartja. 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  BEY355a76a
Termékszám:  716871
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05