Oldal frissítése

Beyerdynamic Byron

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Beyerdynamic Byron

A Beyerdynamic Byron fejhallgató kiváló minőségű hangzást nyújt ultra kifinomult kialakításban és miniatűr méretekben. A fejhallgatót főként utazáshoz és sporthoz tervezték, azzal az ambícióval, hogy egyben keresett divatkiegészítővé is váljanak. A hi-tech anyagok miniatűr dimenziói rendkívül színes és erőteljes hangzást rejtenek, amelyekbe Te is beleszeretsz. Az alap természetesen a kiváló minőségű és ellenálló anyagok felhasználása, aminek köszönhetően rendkívül kényelmes a viselete is, és kellemesen kiegyensúlyozott hangzást nyújt. Fedezd fel a kedvenc dallamaid rejtett tónusait a Beyerdynamic Byron fejhallgatóval!

A Beyerdynamic Byron fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Fülhallgató mikrofonnal
  • Erős, konzisztens hangzást és mély basszust kínál
  • Kiváló minőségű 3 gombos média- és hívásvezérlés (kompatibilis az Android készülékekkel)
  • Tökéletes viselési kényelemet nyújt
  • Praktikus 3,5 mm-es jack csatlakozó
  • A Beyerdynamic Byron fejhallgató kiváló minőségű kivitelezése
  • Alacsony tömeg
  • Luxus megjelenés

Modern fejhallgató, minden tekintetben

A Beyerdynamic Byron BTA vezeték nélküli fejhallgató intraaurális konstrukciója elválaszt a környezeti zajoktól, így élvezheted a zenehallgatást vagy a telefonhívásokat. Az integrált háromgombos vezérlő a többirányú mikrofonnal egyszerűen használható olyan mobiltelefonokkal, amelyek szintén illeszkednek az impedanciához. Így minden tökéletesen kéznél van, és ez élvezetesebbé teszi a zenelejátszást, a filmnézést és a hívásvezérlést is. Ez a megoldás nagyon elegáns, és rendkívül tartós. Biztos lehetsz benne, hogy sok éven át élvezheted majd ezt az élményt a tökéletesen megtervezett gyártási folyamatnak és a minőségi felhasznált anyagoknak köszönhetően. Ez a Beyerdynamic Byron fejhallgató Android eszközökhöz készült. A szabadságot az 1,2 m hosszú kábel garantálja. A készlet egy 3,5 mm-es jack foglalattal rendelkezik, amely garantálja a használhatóságot számos elektronikus eszközzel. Könnyen csatlakoztathatod az MP3-lejátszót, a PC-t, a tabletet, és még sok más eszközt is.

A csomagolás a következőket tartalmazza

  • Szilikon fülhallgatók három különböző méretben
  • Kábelcsat a biztonságos és erős rögzítéshez
  • Kényelmes, puha tok cipzárral
 

Paraméterek

Szín

Szín Szürke
Kód:  BEY357c
Termékszám:  BD 718513
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10