Oldal frissítése

Beyerdynamic Byron BT Wireless

4,2 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Beyerdynamic Byron BT Wireless

A Beyerdynamic Byron BT vezeték nélküli fülhallgató kiváló minőségű hangzást nyújt kivételesen kifinomult kialakításban és miniatűr méretekben. A fülhallgatót főként utazáshoz és sporthoz tervezték, azzal az ambícióval, hogy egyben keresett divatkiegészítővé is válik. A hi-tech anyagok miniatűr méretei rendkívül színes és erőteljes hangzást rejtenek, amelyet Ön is megkedvel. Az alap természetesen a kiváló minőségű és ellenálló anyagok felhasználása, amelyeknek köszönhetően rendkívül kényelmes a viselete és kellemesen kiegyensúlyozott a hangzása. Fedezze fel a kedvenc dallamai rejtett tónusait a Beyerdynamic Byron fülhallgatóval! 

A Beyerdynamic Byron BT fülhallgató legfontosabb jellemzői

  • A mikrofonos fülhallgató akkumulátorra akár 7,5 óráig is kitart
  • Erős, konzisztens hangzás és mély basszus
  • Kiváló minőségű 3 gombos média- és hívásvezérlő (kompatibilis az Android készülékekkel)
  • A Beyerdynamic Byron fülhallgató minőségi kivitelezésű és kiváló minőségű alkatrészekből készült
  • A Beyerdynamic márkát a német minőség jellemzi
  • Tökéletes rögzítés és optimális kényelem a viselén során
  • A teljes feltöltés 2 óráig tart

A fülhallgató minden tekintetben modern

A Beyerdynamic Byron BT vezeték nélküli fülhallgató intraaurális kialakítása elválasztja Önt a környezeti zajoktól és ezáltal nyugodtan élvezheti a zenehallgatást vagy a telefonhívásokat. Az integrált háromgombos vezérlő a többirányú mikrofonnal egyszerűen használható olyan mobiltelefonokkal, amelyek szintén illeszkednek az impedanciához. Minden tökéletesen kéznél van, így biztosítva az élvezetesebb zenelejátszást, filmnézést és hívásvezérlést is. Ez a megoldás nagyon elegáns és rendkívül ellenálló. Biztos lehet benne, hogy sok éven át élvezheti majd ezt az élményt a tökéletesen megtervezett gyártási folyamatnak és a felhasznált minőségi anyagoknak köszönhetően. 

Vezeték nélküli átvitel Bluetooth segítségével

A fülhallgató kábelei már a múlté. A Byron BT fühallgató a Beyerdynamic első vezeték nélküli headsetje. A zenét és a telefonhívásokat a Bluetooth 4.1 segítségével továbbítja. Ez az Ön számára még nagyobb rugalmasságot és kiválóbb hangzást biztosít. Az összes lejátszási eszköz kihasztnálhatja a saját potenciálját az AAC kodeknek és a Qalcomm aptX-nek köszönhetően. A jobb és a bal fülhöz tartozó akusztikus érzékelők pedig egy rövid kábel segítségével vannak összekötve. 

A csomagolás tartalma

  • Szilikon füldugók három különböző méretben
  • Kábelcsat a biztonságos és erős rögzítéshez
  • Kényelmes, puha tok cipzárral

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  BEY357b
Termékszám:  BD 718386
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10