Oldal frissítése

Beurer HC 100

66 490 Ft

Beurer HC 100

Olyan hajat szeretnél, mintha a fodrásztól jönnél? A közkedvelt BEURER által gyártott hajszárító segítségével pontosan ez az álom fog valóra válni. Kíméletes és gyengéd hajápolással okoz igazi meglepetést. A jól átgondolt kivitelezéssel bíró hajszárítót szuper funkciókkal egészítik ki, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító képes gyorsan és hatékonyan megszárítani a hajat a nagy teljesítményű, hosszú élettartamú motornak köszönhetően, amely teljesítményfelvétele 1700 W. 4 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 4 hőmérséklet-fokozat található rajta. A csomag részét képezi többek között egy koncentrátor, kefés fúvófej és diffúzor. A diffúzor segítségével mindent tincshez ugyanannyi levegő jut majd. Olyan lesz, mintha hajad természetesen száradna meg, ezáltal a hajad nem göndörödik annyira, és nagyszerű frizurában gyönyörködhetsz majd. Az ötletes kialakításnak köszönhetően a styling szűkítő nagy sebességű légáramlást eredményez, lehetővé téve, hogy szakaszosan formázd a frizurát, anélkül, hogy a frizurád többi részét tönkretennéd. Az áttekinthető LCD-kijelzőn minden fontos információ elérhetővé válik. Ez a hajszárító a népszerű BEURER gyártótól professzionális minőséggel és egyedi designnal büszkélkedhet.

Hajszárító Beurer HC 100 ...
Hajszárító Beurer HC 100 ...

A híres Beurer HC 100 hajszárító fontosabb tulajdonságai

  • A népszerű BEURER hajszárító természetes puhasággal ápolja a hajat
  • Az ionizátornak köszönhetően csodásan puha és lágy esésű lesz a hajad
  • A hajszárító képes gyorsan és hatékonyan megszárítani a hajat a nagy teljesítményű motornak köszönhetően, amely teljesítményfelvétele: 1700 W
  • 4 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 4 hőmérsékletfokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását
  • A frizura végső rögzítéséhez kiválaszthatod a hideg levegőt is
  • A csomagban található többek között egy koncentrátor, kefés fúvófej és diffúzor
  • A kábel hosszúsága: 2,7 m
  • Az LCD-kijelzővel egyszerű lesz a készülék kezelése
  • A népszerű BEURER hajszárító professzionális használatra lett kialakítva
  • A csomagban benne lesz többek között egy akasztó pánt
  • Színe: lila

Ionok a göndörödésmentes fényességért

A neves BEURER hajszárító kiváló választás, hiszen hajápoló funkciói mellett még remekül is néz ki A tökéletes frizurához vezető első lépés a hajszárítással kezdődik, hiszen elengedhetetlen a későbbi hajformázáshoz. A közismert BEURER hajszárító az ionizátorral garantálja a sima és tökéletesen puha hajat. Az ionizátoros hajszárító a negatív töltésű ionok elvén működik amelyek rugalmasságot kölcsönöznek a hajnak, miközben megakadályozzák a kiszáradását. Egészségessé és fényessé varázsolják a hajat. Ahhoz, hogy a frizurád a végén tökéletes legyen, vana készüléken egy gomb a hideg levegő aktiváláshoz, amely úgy rögzíti a hajat, hogy közben nem okoz kárt. A csomagban a népszerű BEURER hajszárítón kívül a következő tartozékok lesznek még akasztó pánt.

Hajszárító Beurer HC 100 ...

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 700 W
Sebességfokozat 4
Hőmérséklet fokozat 4
Kábel hosszúsága 2,7 m
Tartozékok Koncentrátor, Kefés fúvófej, Diffúzor
Tulajdonságok Kijelző, Professzionális, Kivehető hátsó rács

Kiegészítők

Tartozékok Akasztó pánt

Szín

Szín Lila
Kód:  BEUFV834
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  4211125100834

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15