Oldal frissítése

Beszélő kutyus Violet

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Beszélő kutyus Violet

A gyerekek szeretik az állatokat, és vágynak rá, hogy otthon is legyen állatuk. Mi van akkor, ha még túl kicsik ehhez? Szerezd be nekik a beszélő Violet kutyust. Ez egy imádnivaló kutyakölyök, amely okostelefon vagy tablet segítségével programozható. A kutyus játékokkal fejleszti kisgyereked képességeit és értelmét, bátorítja és ösztönzi a kommunikációját. Mindez angol nyelven történik, ami fontos a jövőbeli nyelvtanuláshoz.

A legjobb barát

  • Dalokat és altódalokat tud énekelni
  • Arról beszél, hogy mit szeret és hogyan érzi magát
  • Tabletttel vagy telefonnal programozható
  • Színeket és szavakat tanít

Mit mindent tud a kutyakölyök?

A kutyakölyök nagyon könnyen csatlakoztatható okostelefonodhoz vagy tabletedhez, így beprogramozhatod, hogy tevékenységei összhangban legyenek azzal, amit kisgyereked szeret. Összesen több mint 15 tevékenységre képes, és több mint 40 dalt tud. A hangjegyes mancsát megnyomva nappali dalokat játszik, a holdas-csillagos mancs pedig az altatódalok lejátszására szolgál. Az altatódalokat egy nyomásra 5 percig játssza, ha kétszer nyomod meg a gombot, akkor 10 percig, és ha háromszor, akkor 15 percig szólnak. A tevékenység mancsgomb megnyomásakor elkezd beszélni mindarról, amit kisgyereked szeret. Természetesen beprogramozhatod a szavakat és a színeket.

A játék 3 db AA elemmel működik, amelyek megtalálhatók a csomagban.

Ajánlott életkor:
6 hónapos kortól

Méretei:
24,1 × 29,2 × 17 cm

Kód:  HRAa5719
Termékszám:  708431812277

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15