Oldal frissítése

Beszélő vadászkutya

Kiegészítők a termékhez

Beszélő vadászkutya

A gyerekek rajonganak az állatokért, és otthonra is akarnak néhányat. De mi van akkor, ha még túl kicsik ahhoz, hogy állatokat tartsanak? Akkor ezt a plüss vadászkutyát éppen nekik találták ki! Ez az aranyos kiskutya okostelefonról vagy tabletről programozható és irányítható. Ez a játék a gyermekek kézségeinek és intellektusának, értelmi képességének fejlesztésére szolgál, és beszédre ösztönzi őket. Mindent angolul mond, így idegen nyelv tanulására is alkalmas.

Ő a legjobb barát

  • dalokat és altató dalokat énekel
  • elmondja miket szeret, és hogy hogyan érzi magát
  • tabletről vagy okostelefonról programozható
  • angol szavakat tanít pl. színek megnevezése

Mit tud ez a kiskutya?

Ezt a kiskutyát könnyen csatlakoztathatja okostelefonjához és / vagy tabletjéhez, és gyermeke kívánságának megfelelően programozhatja. A kiskutya 15 tevékenységet tud bemutatni, és több, mint 40 dalt tud előadni. A zöld hangjegyes mancsgomb megnyomásával az adott napi dal aktiválódik, a kék hold-csillagos mancsgomb megnyomásával pedig altatódalokba kezd a kiskutya. E gomb megnyomása után az altatódalokat 5 percig játssza, ha kétszer nyomjuk le 10 percig, ha háromszor 15 percig és így tovább... A lila mancsgomb megnyomásával a kutya azokat a dolgokat sorolja fel, amelyeket gyermeke is szeret. Természetesen gyermeke ily módon új szavakat tanulhat, és a színek angol megnevezését is elsajátíthatja.

Ajánlott kor:
6 hónapos kortól adható

Méretek:
24,1 × 29,2 × 17 cm

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek típusa AA
Elemek száma 3 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0,5 éves kortól

Plüss fajtája

Kategória Állat
Plüss fajtája Kutya

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek típusa AA
Kód:  HRAa5718
Termékszám:  708431814950

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05